Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има некаде нови само внатрешни единици да се купуваат?
Кај роднина на Хаиер 7.5кв му пукна од бакарните цефчина на внатрешната единица и "мајсторо" што ја поправаше му паднала сите пластики испукани се и внатре течи од кондезацијата. Мајсторо ништо не признава демек биди среќен му рекол шо и ова го поправив со цефката никој не го прај демек. Е сеа прашав во Енергија ми рекоја дека ако не е купена од кај нив не можат да ми помогнат. А за пластики за внатрешната единица мислам дека нигде нема. Моделот на внатрешната е AS24TD2HRA-TF. Одлучени се ако можат да искомбинираат со нова внатрешна единиза и да го искористат компресорот.
Ako moze kupete samo vnatresna edinica kako za multisplit Haier ima vo Setec I Energija ( prasajte dali imaat NOVA samo vnatresna edinica odnosno dali prodavaat )

Ме чуди зошто скоро да не се споменуваат овде климите Carrier, на пр. нивната серија Extreme 2 е со умерени цени, не многу поскапа од кинеските со слични карактеристики. Сепак ова е еден од најстарите американски брендови. Некој да пренесе лични искуства, лади, грее ?

Знам дека сите го очекувате со нетрпение новиот троен продолжеток на StarWars сагата за Реј, па ќе споделам мала радосна вест, а тое дека ќе има ласерски мечови во боја на виножито. Нема више само плави, зелени, црвени, него и шарени. For real.

Знам дека сите го очекувате со нетрпение новиот троен продолжеток на StarWars сагата за Реј, па ќе споделам мала радосна вест, а тое дека ќе има ласерски мечови во боја на виножито. Нема више само плави, зелени, црвени, него и шарени. For real.

znaev deka purple za crnec ke bide los presedan

па како да не биде лајт сејберот виножито кога меѓу Стар ворс фенбејс имаш највише they/them. Све е тоа дебели нердови со лилави коси кои не знаат како се осеќаат.

На времето тие слушаа емо, шо и беше малце поздраво него хемиска кастрација, али ете натаде отиде светов сега.

Ме чуди зошто скоро да не се споменуваат овде климите Carrier, на пр. нивната серија Extreme 2 е со умерени цени, не многу поскапа од кинеските со слични карактеристики. Сепак ова е еден од најстарите американски брендови. Некој да пренесе лични искуства, лади, грее ?
Секое тематско („климатско“) прашање е легитимно. Очигледно никој не сака, не знае, нема итерес, просто нема кој да ти одговори.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom