Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ме чуди зошто скоро да не се споменуваат овде климите Carrier, на пр. нивната серија Extreme 2 е со умерени цени, не многу поскапа од кинеските со слични карактеристики. Сепак ова е еден од најстарите американски брендови. Некој да пренесе лични искуства, лади, грее ?

Знам дека сите го очекувате со нетрпение новиот троен продолжеток на StarWars сагата за Реј, па ќе споделам мала радосна вест, а тое дека ќе има ласерски мечови во боја на виножито. Нема више само плави, зелени, црвени, него и шарени. For real.

Знам дека сите го очекувате со нетрпение новиот троен продолжеток на StarWars сагата за Реј, па ќе споделам мала радосна вест, а тое дека ќе има ласерски мечови во боја на виножито. Нема више само плави, зелени, црвени, него и шарени. For real.

znaev deka purple za crnec ke bide los presedan

па како да не биде лајт сејберот виножито кога меѓу Стар ворс фенбејс имаш највише they/them. Све е тоа дебели нердови со лилави коси кои не знаат како се осеќаат.

На времето тие слушаа емо, шо и беше малце поздраво него хемиска кастрација, али ете натаде отиде светов сега.

Ме чуди зошто скоро да не се споменуваат овде климите Carrier, на пр. нивната серија Extreme 2 е со умерени цени, не многу поскапа од кинеските со слични карактеристики. Сепак ова е еден од најстарите американски брендови. Некој да пренесе лични искуства, лади, грее ?
Секое тематско („климатско“) прашање е легитимно. Очигледно никој не сака, не знае, нема итерес, просто нема кој да ти одговори.

Poshto seushte sum skepticeno so cenive za greenje na Klima me interesira kolku plajcavte za struja mesecno i kolku m² greevte poslednava zima!
Znam deka prashanjevo e individualno , ama sepak za orientacija

Bi sakal da kupam klima so 4KW pri greenje i bi greel edno 25m² sredno izolirani.
Fala

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom