Вграден Фрижидер

• Креатор на темата Креатор на темата Misioner
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
245
Секое релевантено мислење за Вградените фрижидери е добредојдено. Некои ги фалат, повеќето ги кудат,итн.

Гледај како е поевтино...за рестото од парите купи си нешто корисно.

само Ободин му е мајката, имам еден преку 60 години и гајле нема.
Takvi nema povejce, tie togash rabotea so R12 gas ( freon) i zatoa bea dolgovechni.
Ama zaeadi toa shto go unishtuva Ozonot e zabranet i sega se polnat so R134 ili R600.

Vo denesno vreme sano Liebherr ima Qualität se drugo e " kako ce ti se pogodi"

германциве ми се многу чудни, демек најјака индустрија на континентов имаат, еден производ германски немам сретнато освен коли.

Може само највисока класа да е правена во Германија, све друго што имам видено од нив е правено во Бугарија.

Inace Liebherr proizveduva Frizhideri vo Lienz , Rabotni Mashini vo Bischofshofen i Telfs Avstrija

A kade se pravat komponentite ete ti na google!
Mozhebi ima i neshto vo Bugarija ama toa sigurno ne se frizhideri mozhebi nekoi komponenti.
A i google ne prikazhuva nishto od Bugarija
Автоматски споено мислење:

германциве ми се многу чудни, демек најјака индустрија на континентов имаат, еден производ германски немам сретнато освен коли.
Koj ti e kriv be prijatele!
AEG , Miele , Siemens , Bosch , Adidas, Puma, SAP i uste eden kup

Pogotovo Bosch . nivni proizvodi nema kade nema vgradeno od Koli, do Centrali , Raketi.....

Последно уредено:
Мана е што нема со големи димензии вграден фрижидер сеа се повеќе ги фураат side by side

Мана е што нема со големи димензии вграден фрижидер сеа се повеќе ги фураат side by side
Da be prijatele!
Imam vejce 15 Godini i shto da vi kazham, najdobroto neshto shto mozhev da go dobijam za tie pari.
180L zamrznuvac , 320L Obicen frizhider, Ladna voda, Mraz, krshen mraz, Posebna fioka so regulacija +3 .0 ,-5 Stepeni odlicna za posebna hrana kako na primer Riba.Pregrada so malo vratnice za pijaloci, I No frost kako i digitalen invertorski kompresor shto troshi malce povejce struja od obicen frizhider. 380KW godishno.
Koshtase 2500€ vo toa vreme ama si gi zaraboti site pari do sega!

Inace Liebherr proizveduva Frizhideri vo Lienz , Rabotni Mashini vo Bischofshofen i Telfs Avstrija

A kade se pravat komponentite ete ti na google!
Mozhebi ima i neshto vo Bugarija ama toa sigurno ne se frizhideri mozhebi nekoi komponenti.
A i google ne prikazhuva nishto od Bugarija

Јас сега скоро кога гледав фрижидери, тие неколку модели од Liebherr, сите беа Made in Bulgaria.

IMG_0051.jpeg
Автоматски споено мислење:

Секое релевантено мислење за Вградените фрижидери е добредојдено. Некои ги фалат, повеќето ги кудат,итн.

Инаку во врска со темата, не сум баш за вградени фрижидери. Поубаво изгледа кога се вградени точно, ама обично имаат помал волумен и се прилично поскапи ако сакаш да земеш од истата класа.

Za niv kako shto pishav i pogore, ne znaev.
Ama toa ne znaci deka kvalitetot ne e vo red.
Si ima Liebherr ISO9002 standard.

Toa ti kako da recis ne cini BMW i Mercedes, kablite, greacite od sedistata i... se praveni vo Makedonija

Не го спорам квалитетот, само велам дека повеќето Liebherr фрижидери што ги имам видено се произведени во Бугарија.

За квалитет сите производители имаат фатено надолна линија и тоа е глобален тренд последниве две децении.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom