- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.618
- Поени од реакции
- 42.144
да нажалост, башка и еректилната дисфункција шо ми ја дијагностицираа тука ме дотепа.од толку апстиненција почна да халуцинираш дека членки од форумов ти се девојки.
да нажалост, башка и еректилната дисфункција шо ми ја дијагностицираа тука ме дотепа.од толку апстиненција почна да халуцинираш дека членки од форумов ти се девојки.
На пример за овие 2 области?ja ne smetam deka sme isti u sekoja oblast,
ramnopravnost za tie oblasti kade sto imame ednakov potencijal.
Може и физичка работа само ако е страшно добри платена, и да не се бараат резултати од жените надвор од "нивните можности". На пример, професионален фудбал. Да се платени како Роналдо и Меси ама да играат "колку што можат".Ubavo vi kaza clenkata, ramnopravnost onamu kade se ima ist potencijal ili so drugi zborovi fizicka rabota ne.
Menadjerski mesta, direktorski, kancelariski, na toplo, na suvo, klimatizirano i taka.
Neznam sto ne e jasno tuka.
Би му праела сендвич секој ден на маж ти, а не би му праела друштво во снајперисувањето?ne zboram za takov feminizam, bez problem bi mu pravela sendvici na decko mi/maz mi.
koja e poleznosta od snajperisuvanje ako ne me biva za snajperisuvanje?Би му праела сендвич секој ден на маж ти, а не би му праела друштво во снајперисувањето?
Ич не си кул
da ne znam sto ne e jasno,Ubavo vi kaza clenkata, ramnopravnost onamu kade se ima ist potencijal ili so drugi zborovi fizicka rabota ne.
Menadjerski mesta, direktorski, kancelariski, na toplo, na suvo, klimatizirano i taka.
Neznam sto ne e jasno tuka.
Би му праела сендвич затоа што го сакаш, а не би му праела друштво на фронтот. Зошто? Зарем кога е во прашање живот или смрт жените не се прашуваат? Не мора да си снајперист, има и други позиции на кои може да придонесуваш ако не те бидува за снајперисување.koja e poleznosta od snajperisuvanje ako ne me biva za snajperisuvanje?
ne sum feministka od tipot isfrustrirana lezbejka sto prezira mazi, treba ponizuvanje da mi bide ako mu pravam sendvici na partnerot sto go sakam?
propagandata za ramnopravnost za koja se borat nekoi od takanarecenite feministki moze slobodno pod sloganot "sam sebe ubijal" da se vodi.
ednostavno ima bioloski razliki kaj mazite i zenite, mazite evolutivno se poprecizni, pobrzi i generalno pospremni za vojna otkolku zenite.
Со оглед на тоа дека храната е веќе подготвена, и е во конзерви, останува само уште една позиција...Би му праела сендвич затоа што го сакаш, а не би му праела друштво на фронтот. Зошто? Зарем кога е во прашање живот или смрт жените не се прашуваат? Не мора да си снајперист, има и други позиции на кои може да придонесуваш ако не те бидува за снајперисување.
Каква е таа позиција курајбер ?Со оглед на тоа дека храната е веќе подготвена, и е во конзерви, останува само уште една позиција...
Japanskiov vojnik od vtora svetska si kaza iskreno ..slushaj do 18 minuta shto mu davale a sho sakal za frontБи му праела сендвич затоа што го сакаш, а не би му праела друштво на фронтот. Зошто? Зарем кога е во прашање живот или смрт жените не се прашуваат? Не мора да си снајперист, има и други позиции на кои може да придонесуваш ако не те бидува за снајперисување.
Знаеш, знаеш, ќе ти текнеКаква е таа позиција курајбер ?
a ti kao bi mu praela drustvo na frontot sakas da kazes?Би му праела сендвич затоа што го сакаш, а не би му праела друштво на фронтот. Зошто? Зарем кога е во прашање живот или смрт жените не се прашуваат?
Би му праела бе, само под услов он ако ми праи сендвичи мене...a ti kao bi mu praela drustvo na frontot sakas da kazes?
kako sto gledam tebe ti se obrakjaБи му праела бе, само под услов он ако ми праи сендвичи мене...
остај овој курајберов што ти збори, сака само да ти ги збрка мислите.