- Член од
- 29 ноември 2014
- Мислења
- 1.013
- Поени од реакции
- 4.073
Ја би со @pozdrav eden topol
because old pussies taste better
because old pussies taste better
Можете тројка.И ја сакав со Дена ама ПтицаСелица појак мангуп и голем ербап ми ја здипли пред нос..ништо..ќе чекам следна прилика..
Абе откајзнај се бидува во темница да не биди и некој ебан, непланирано.Можете тројка.
Абе откајзнај се бидува во темница да не биди и некој ебан, непланирано.
Здраво,со палавата и харизматичната @Miss S. бараме пар од кајгана за свингер дружба,ќе ве молам сериозни понуди и без заебанции, дискреција загарантирана.Контакт ПП
Ја сум олд скул тип стрејт до коска.. само еден на еден ко партија шах да играме..на Птица му пуштам рака личи ко Ван Дам..у старт губам со минус 10..Можете тројка.
Дај доказ дека си ги откачила.koa gi otkaciv site edino sto ostanuva da se teshite deka sum masko
...сонот ти е ветувачки, ама во реалноста малку потешко, за да ја изведеш оваа фантазија во доги залет ти треба најмалку 18 до 20 см во ерекција да имаш алат, а ти некако не си баш занаетчија, но не се обесхрабувај и џвакањето добро ќе ти дојде поради величината, нели наместо блоуџабо, ова ти пишувам да ти го расипам филмот и да живееш во реалноста.Јас @pozdrav eden topol би ја распрдал у доги надвор некаде у природа.
У дуп у дуп и би и ги плескал тие бели лојни југословенски газишта, додека цицките и се мават низ густата трева а комарците пробуваат да фатат ритам да и ги штипнат.