Со кој/а член/ка на форумот би сакале да имате секс? (18+)

Член од
11 април 2023
Мислења
2.026
Поени од реакции
6.576
Здраво,со палавата и харизматичната @Miss S. бараме пар од кајгана за свингер дружба,ќе ве молам сериозни понуди и без заебанции, дискреција загарантирана.Контакт ПП

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.511
Здраво,со палавата и харизматичната @Miss S. бараме пар од кајгана за свингер дружба,ќе ве молам сериозни понуди и без заебанции, дискреција загарантирана.Контакт ПП

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Со @bijons у затворена хотелска соба со алкохол, со шмркање, тепање, гризање, шамарање, кубење, експериментирање, диптроут, римџом, агресивен секс по кој ќе излезе сето зло и дно од нас.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.780
Поени од реакции
7.416
Со @bijons у затворена хотелска соба со алкохол, со шмркање, тепање, гризање, шамарање, кубење, експериментирање, диптроут, римџом, агресивен секс по кој ќе излезе сето зло и дно од нас.
Za @bijons ne si dorasnat :D:D
Ne samo shto ce ti ja izvadi masta tuku i
Ce treba Zhan Mitrev da go baraat po 15 min

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.323
Поени од реакции
38.334
Јас @pozdrav eden topol би ја распрдал у доги надвор некаде у природа.

У дуп у дуп и би и ги плескал тие бели лојни југословенски газишта, додека цицките и се мават низ густата трева а комарците пробуваат да фатат ритам да и ги штипнат.:LOL:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.481
Поени од реакции
37.302
Јас @pozdrav eden topol би ја распрдал у доги надвор некаде у природа.

У дуп у дуп и би и ги плескал тие бели лојни југословенски газишта, додека цицките и се мават низ густата трева а комарците пробуваат да фатат ритам да и ги штипнат.:LOL:
...сонот ти е ветувачки, ама во реалноста малку потешко, за да ја изведеш оваа фантазија во доги залет ти треба најмалку 18 до 20 см во ерекција да имаш алат, а ти некако не си баш занаетчија, но не се обесхрабувај и џвакањето добро ќе ти дојде поради величината, нели наместо блоуџабо, ова ти пишувам да ти го расипам филмот и да живееш во реалноста.:D

Kajgana Shop

На врв Bottom