- Член од
- 14 октомври 2018
- Мислења
- 389
- Поени од реакции
- 521
Ova e nesto najblisku do prostitucija ovde, legalno.
Ovaa mozebi, so mk broj, da i se javis
Да, но тоа е само еротска сензуална масажа... било каков секс е забранет !Ova e nesto najblisku do prostitucija ovde, legalno.
Se gleda koj gi posetil
Во Валијант има и стриптиз т.е. вибратор шоу во кабина... за десетина минути ви зимаат 3 илјади денари хах и не е ништо посебно џабе фрлање пари![]()
Претежно по интернет-огласиве се трансици кои нудат такви услуги, барем во последниве Х години, но дури и да има некоја вистинска девојка (ко оваја на пр.) проблемот е во тоа што лупаат високи цени (за наши МК услови), а за никаков или макс. просечен квалитет/изглед, не фала !
Подобро Десанка Шакиќ одошто некоја си Суни-Муни !
Автоматски споено мислење:
Да, но тоа е само еротска сензуална масажа... било каков секс е забранет !
Во Валијант има и стриптиз т.е. вибратор шоу во кабина... за десетина минути ви зимаат 3 илјади денари хах и не е ништо посебно џабе фрлање пари![]()
A zosto da ne odat na prostitutki? Kako sekoj maz normalna rabota. Deka da ode po pederi li?Najgolem turn off mi se maski koi bile so prostitutki!!
A toa deka ke skrie od mene, moze samo da se nadeva, *zaludno.
ако не е способен да фати девојка па мора да плаќа за секс не ми е нормална работаA zosto da ne odat na prostitutki? Kako sekoj maz normalna rabota. Deka da ode po pederi li?
Како да фати девојка човек кој е во брак? Нормална работа е во светот човек да си побара ескорт услуга, и се користи ненормално многу.ако не е способен да фати девојка па мора да плаќа за секс не ми е нормална работа
Neznaci toa ako ode po javni kukji, striptis barovi i prostitutki deka ne e sposoben da fati devojka.ако не е способен да фати девојка па мора да плаќа за секс не ми е нормална работа
ако тебе ти е нормално да изневеруваш мене не ми еКако да фати девојка човек кој е во брак? Нормална работа е во светот човек да си побара ескорт услуга, и се користи ненормално многу.
Не е за врска темава, за каква црна девојка зборуваш?
Sent from my iPhone using Tapatalk
за мене е неспособен,Neznaci toa ako ode po javni kukji, striptis barovi i prostitutki deka ne e sposoben da fati devojka.
I zosto nekoj bi si fatil devojka koga ednostavno moze da ide da plate i da izebe bez da se zamara i vreme da gube na zena da ja mkne po restorani i na glava da mu se kacuva.
Па ако не ти е, не ја варај жена му.ако тебе ти е нормално да ја вараш жена ти мене не ми е
ако тебе ти е нормално да изневеруваш мене не ми е
за мене е неспособен,
и емоционално и социјално хендикепиран ако вака размислува
не знам колку се паметни коа може скапана пропалица ко тебе да плати и да ги има,Прегледај го приврзокот 382251
znaeme, znaeme.... za tebe normalno e da sedis denonokno na kur na nekoj sto ne go ni poznavas.
razlikata megu drolja ko tebe i prostitutka e samo toa sto oni se troa popametni i naplakaat za uslugata.