Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.834
- Поени од реакции
- 20.285
Јас.Mi treba nekoj sto zivee vo Chicago, dali i a nekoj na forumov?
Јас.Mi treba nekoj sto zivee vo Chicago, dali i a nekoj na forumov?
Не треба да те извлечат, јас ќе ти платам карта во еден правец иди и не се враќај повеќе,жално е лик како тебе што гази на оваа земја.Колку време трае "поканата" и имаш рок да аплицираш кога ќе те извлечат за да почнеш процедура?? Долг период се мислам да аплицирам, би ми било како џокер, иако во наредните 3/4 години НЕ планирам да мрдам никаде бидејќи си терам кариера овде и сум голем локал патриот, но не би било лошо ако човек има отворено пат за план-Б..
Не знам што бараш овде, за тебе е темата Здравје - Лекови. 2 пати на ден - Б-комплекс, мистер комплекс. Арно ме наоѓаш секаде да ми реплејнуваш ХАХАХАХАНе треба да те извлечат, јас ќе ти платам карта во еден правец иди и не се враќај повеќе,жално е лик како тебе што гази на оваа земја.
Изброј до 100.000 и дојди на аеродром во Скопје ќе те чека картата во еден правец.Не знам што бараш овде, за тебе е темата Здравје - Лекови. 2 пати на ден - Б-комплекс, мистер комплекс. Арно ме наоѓаш секаде да ми реплејнуваш ХАХАХАХА
Него ајде, штом се понуди да плаќаш, биди маж и стој си на зборот што го даваш. Те чекам во пораки. Иди чисти шофершајбни на семафор, пари немаш за лекови, не па карта до САД да плаќал.
Добро ве научил шерифот.. Дојди на аеродром, Дојди на велешко езеро, Дојди во лисиче, Дојди дома. А таму веќе сум бил 9 месеци пре тебе..Изброј до 100.000 и дојди на аеродром во Скопје ќе те чека картата во еден правец.
Искрено со постов повеќе му направи реклама отколку антиреклама ама ај...Здраво ќе бидам офтопик ,
Не е целта да се напрај антиреклама или наштети туку да го тргни симболот, имаш мал милион ресторани грчки низ Чикаго никој од тие грци не користи знамиња и такви работи едноставно никој не игра на картата национализам.Нашиот се најде најпаметен типично македонски , повредува и иритира тоа што наш македонец ја користи грчката верзија на македонскиот симбол стварно не разбирливо , сепак тоа е македонска карактеристика гоце за џабе не рекол не познавам друг народ што страда повеќе од своите синови изроди од македонскиот. Сепај кој сака нека остави една звездичка,можи тоа ќе го одврати.Искрено со постов повеќе му направи реклама отколку антиреклама ама ај...
Ние бевме во Април со број 9k. Гледам дека до 30000 има спремно или веќе закажано за интервју во Скопје.Дечки дали може некој да ми каже што е добил маил или веќе бил на интервју за DV2023 скоро за да знам од прилика до кој број е дојдено ако тоа има врска пошо ние у август испративме апликацијата и сеуште ни нема маил стасано за интервју дали е до бројчето или воопшто да не се надеваме не знам ве молам кој има искуство совет да сподели. Поздрав
Венчавање, спремање документи и после пополнување на DS-260... така ќе си чекате интервју и таму ќе прикажете слики, билети од патувања за доказ на вашата врска (дека не сте се земале чисто за едниот да биде извлечен преку другиот).Zdravo,
Izvlecena sum za DV 2024, sakam da prasam bidejki ziveam so decko mi, no ne sme vencani, dali e pametno da se vencame pred podnesuvanje na DS-260 i dali da gi promenam site dokumenti kako pasos, licna karta, itd i vo aplikacijata da gi navedam novite podatoci (novoto prezime)? Slusnav deka nekolku devojki imale problem so ova kade sto KCC im vratile deka dokumentacijata ne e verificirana...
Dali moze nekoj sto imal iskustvo da pise ili da me iskontaktira, vi blagodaram mnogu!
Мораш да имаш сметка, плус ќе ти бараат кредит рејтинг а ти пошо нова ќе немаш, затоа ти треба гарантор на старт.Здраво, Извлечени сме на лотаријата за 2024 по 10 години аплицирање. Околу 15000 ми е бројчето. Обезбедени ми се сите документи. Сакам да прашам дали можам да рентам стан во Џерси без депозити и сметка во банка. И дополнително насоки ако знаете што како коа ќе стигнеме ...