Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Што му фали на Пикфорд. Види каква утакмица изигра вечерва. [emoji6]

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Да ми е да знам како само ги одредуваат цениве на играчите. Бекам го продадоа во Реал пред 20 години за 25 милиони фунти, и сеуште ни е четврт најголем трансфер износ од продажби. Во последните 10 години, пари имаме направено само на Даниел Џејмс.

Смешно. Секое дрво кое има изиграно 5 утакмици во топ 5 лигите нема да се продаде испод 10 милиони. Толкави незналици да се што се однесува до продажба на фудбалери то чудо нешто.

Во меѓувреме кај Орнштајн гледам Арсенал биле во напредни преговори околу Тимбер.

Колку и да ги пцуеме Глејзери, тешки милиони се во прашање.
Со самото одолговлекување од Фебруари до денес, ќарат милијарда плус..
Така да времето работи во нивен интерес тука, али не и за клубот тоа дефинитивно.
Од бизнис аспект, деј ар плејинг смарт.

Ten hag is very angry and has threatened to QUIT Manutd if the takeover situation doesn’t become clear by this week. :confused:
А и треба, оваа од навивачка перспектива е неподносливо а камо ли за тренерот и сите вработени.. Аир да не видат глејзери од тие пари што ќе ги земат.. Колку ли само трансфер периоди заебаа племето нивно.гроб да немат.

Потврден датумот за презентација на новиот дрес, 27 Јуни. Треба да е овој на сликите. Не е лош иако преферирам бели да се траките од Адидас.
FB_IMG_1687010585471.jpgFB_IMG_1687010574333.jpgFB_IMG_1687010570972.jpgFB_IMG_1687010567368.jpg

Малце изненадувачки, дечкото доби шанса на припреми и имаше добри моменти...

Им тргна на Челзи денес со продавањето, нека им пратат 55 чисти и да завршиме работа. :D

Ја одбиле понудата Челзи, нека си го чуваат.

Нудат 40 мил за Маунт се враќаат со понуда од 45 мил.
Следно ќе понудат 47.5 мил, кои билмези се само во управата. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom