- Член од
- 22 септември 2018
- Мислења
- 194
- Поени од реакции
- 125
Колку те фати изолатов на MyProtein со shipping? Го проба Salted Caramel, каков е на вкус?
Не сум во мкд, инаку ме фати околу 6000мкд за 4.5кг, достава не наплаќаат на нарачки над 100 долари.Колку те фати изолатов на MyProtein со shipping? Го проба Salted Caramel, каков е на вкус?
Не се лоши како бренд, неколку години со ред беа во топ 10 на labdoor демек според анализи од трета страна (независна лабораторија).generalno eftini se myprotein, imam sitni raboti zimano od niv cokolatca, palacinki, po nekoj whey.
sekogas imaat nekoi promocii. za vo evropa, mislam od uk i polska imaat distribucija,
dosta se poeftini sprema standardni i skandinavski brendovi tuka.
"Веројатно ...."Не сум го пробал, имам уште од друг протеин, веројатно ќе го отворам за 2-3 недели.
Trek. Drugio e katastrofa.мислење за протеиниве? и двата се на попуст во хардкор, ја би идел со трек ама да слушнам мислење од прва рака Прегледај го приврзокот 382021Прегледај го приврзокот 382022
Не ти е лоша идејата, само тешко да се нафатиме за секој ден. Јас едвај успевам да извежбам 3 пати неделно"Веројатно ...."
Настрана суплементи ,членовите од овде да направиме пакт секој ден барем по 30 минути вежбање почнувајќи некој ден од неделава
.. минимум 50 дена или до одмори кој коа иде
Пон-Сре-Пет-Нед преку еден ден ете 4 ,да не форсирам со секој ден Пон-Вто-Сре -пауза -Петок-Саб - пауза .. ете која сака 5+2 со среќа , од утре до 9 август ако не сум згрешил = 50 активни дена.Не ти е лоша идејата, само тешко да се нафатиме за секој ден. Јас едвај успевам да извежбам 3 пати неделно
Zemisi od biotech whey pure i uzivaj vo vkusot i kvalitetot. Od scitec e mnogu blag,od trec losa rastvorlivost.Хелп, досега воопшто немам користено веј, предложете ми нешто со океј сооднос цена-квалитет,во калориски дефицит сум па ми е потребно за слабеење.
Се двоумам измеѓу Trec whey 100 и Scitec или пак да почнам со изолат од biotech?
исто можеш биотех протеин повдер, малце појак вкус а цената е 4.290ден у хардкор.Хелп, досега воопшто немам користено веј, предложете ми нешто со океј сооднос цена-квалитет,во калориски дефицит сум па ми е потребно за слабеење.
Се двоумам измеѓу Trec whey 100 и Scitec или пак да почнам со изолат од biotech?
Daily reminder - Вежбајте 20-30 мин. наместо скролање по форуми и нетПон-Сре-Пет-Нед преку еден ден ете 4 ,да не форсирам со секој ден Пон-Вто-Сре -пауза -Петок-Саб - пауза .. ете која сака 5+2 со среќа , од утре до 9 август ако не сум згрешил = 50 активни дена.
Истерав месец со биотек, одличен беше. Сега сакам од myprotein да земам, гледам на брутал цената е иста со од биотек. Мислење за тој протеин?Zemisi od biotech whey pure i uzivaj vo vkusot i kvalitetot. Od scitec e mnogu blag,od trec losa rastvorlivost.