- Член од
- 23 мај 2019
- Мислења
- 4.437
- Поени од реакции
- 5.153
Прво не си искрен ама ако не мора терај си ти по твое, овде нема никој да ти се лути дури има и пдф за бугарски пасоши.Прво - И пред и потоа сум бил и ке бидам Бугарин!!!
второ - мене ми е чудно како може и Мицкоски и Ковачевски да имат подобен однос кон македонската јавност - се е едно зборуват на малоумни...?
Во таа врска ми се чини дека во 19 век поради турските погроми во Македонија кајмакот од населението на Македонија, чорбаджии, интелектуалци, се преселил во Бугарија, а на земјиштето на сегашната РСМ останале само чобаните
Моето мислене е дека Мицкоски е прифатил се што треба, но сега тоа треба да се спакува така што да може лесно да се преголтне од гласачите на ДПМНЕ. Времето ке каже кое и како...
второ: Зошто си толку опседнат со Мицко и Ковачевски?
Ова е веќе сомнително, па тие исто како и оние пред нив за ништо не одлучуваат, се знае во демократски уредени држави каде и кој носи одлуки.
И така велиш ви ги испративме чорбаџиите (ние гледаме поинаку на тоа) ама лажеш коа велиш дека не сме ви испратиле и чобани,
-Што се оние 100 и кусур илјади кои зедоа бигарстански пасоши? (сигурно и нив ги сметаш за чорбаџии и интелектуалци)
Зошто ништо не рече за Црпе?
Отвори си душата ние Македонците и онака Северџганите и Бугарите ги сметаме за исто (знаеш веќе кога лепешка ќе поделиш на повеќе делови и понатаму имаш само лепешка само во помали количини).
Глеам посебно задоволство ти прави да ги провоцираш Македонците и Македонија да ја нарекуваш РСМ, тоа го правиш заради комплексите или за пари?
И за крај еден поздрав со традиционалната македонска градба,
се гледа дека е македонска нели, сите во Македонија знаат за неа.