Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најдобар оператор за интернет у Грција, припејд?
18 април почната е промоцијата на WhatsUp за неограничен интернет
во твојот линк искрено не гледам кај пишува дека е активно од 29.5
Offer valid for activations from 29/05/2023 to 31/08/2023
Знам во сеќавање ми остана дек ја пуштија понудата, која лудост ја пушташ на пролет п ја кратиш на месец денаПрегледај го приврзокот 381636
Цела листа на услови и подточки се отвора со клик на
Δες τις σημειώσεις
Автоматски споено мислење:
Ова им беше пролетна понуда од две недели (до 01.05), не е летната понуда:
Прегледај го приврзокот 381639
Цени на такви апартмани даваат по 120 евра од ден за месец јули.Не знам дали е до мене ама имам чувство дека ''туризмот'' во Грција е заглавен во 90-тите години. Значи не зборам за хотели туку за апартманските смештаи.....со стари дрвени кревети, нереновирани тоалети, телевизорчиња од пред 30 години. Секако дека постојат исклучоци, ама добар дел се такви старомодни и мислам дека ако продолжат така ќе имаат огромно уназадување на туристички план.
Јас уплаќам преку Космоте (таму направив профил на веб), стигаат одма, па преку апликацијата само активирам пакет...
Може да ми објасниш како оди ова? За што се прави профил, што стига одма и како активираш пакет... јас секоја година кога одам купувам нова картичка, до сега иам купено 4-5 сигурно... и нели обично одиме на одмор 7-10 дена...купувам картичка па после ја фрлам (пошто нели истекува).. и секое одење е малку гњавење по салони затоа што бараат пасош, па гужви итн итн, ова твоево некако ми заличи дека ја крати процедурава па ако може да ми објасниш подетално![]()
Па да, тоа го зборам. Цените им се високи, а условите непроменети од пред 20-30 години. Подобро да си уплатиш во хотелско сместување со доручек.Цени на такви апартмани даваат по 120 евра од ден за месец јули.