- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.309
- Поени од реакции
- 84.457
и ја сум пријатен
...да споредиш момче музикант од 28 години со 43 годишњак Момоа, па да те читаме меѓу редови без да имаш муда да ме тагнеш, кажува колку ти фали друштвото во ајриш клаб, јеби га, не си интересен.Погодете кој највеќе постира слики од Џејсон Момоа ...
Прегледај го приврзокот 381169
Баш дека никого не спомнав зошто баш ти се најде прозвана ?...да споредиш момче музикант од 28 години со 43 годишњак Момоа, па да те читаме меѓу редови без да имаш муда да ме тагнеш, кажува колку ти фали друштвото во ајриш клаб, јеби га, не си интересен.
Прегледај го приврзокот 381244
@Ska Maniac срцкото!
...како не спомна, се знае кој го постираше Момоа неколку пати, исто како што не спомнав и јас кој пиел нон стоп пивце во ајриш клаб, инаку не си ми го прочитал коментарот кога пишав дека се разочарав од Момоа кога гледав еден негов филм, само што отвори уста, џабе му атлетско тело за свирче не го бидува!Баш дека никого не спомнав зошто баш ти се најде прозвана ?
Или мувата на капата ?
...нов профил од 11.06 2023 со неколку коментари во подфорум фудбал, најде за важност да ја замисли ,,топол поздрав,, од никаде и да ја постира, ами од дека ја знаеш од предходниот профил каде немаше муда, па сега вака нов освежен ти пораснаа?