Летово ко ќе дојте во Охрид:

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Барајте ме или мене или Фантом за дружба. Jован многу е перверзен:).

ех... ја бев во Охридон, па се вратив понеделник.
се видов со Фантомчо, малце не ми беше вечерта ок пошто измешав срања а следниве 2-3 дена тотално ме немаше, бев со едни другарки на корали, па градиште и неможев да го видам Фантомот да му го средам телефонот, али нвм - ќе навратам пак за некоја недела на неколку дена или ако има собиранка ќе дојдам 99%.

иначе лудило е во охрид, канализациите им трујат! вода ич не пуштаат чим поминеш блиску шахта копа, корне трепки да ти паднат!
на езероно му се намалило нивото, изглеа со лајци сме го испиле целото, плажите лудила, гужва на кило, едино некои вакви несредени плажи со камења и тиња можете да најте место да се исончате ко оваа
dsc00489lk1.jpg

и такој, а да интересен момент е што има многу скопјаништа низ кејот па можеме да ги дупчиме дека сме од тој крај со следнава фраза: а вије, по који кафиќи излагвате?

ех шо ми е криво вчера со дојдов од охрид а не ја видов претходно темава инаку ке се договоревме да се видиме со некој :(

јас задутре ке идам на охридско езеро. најверојатно у пештани. штом ке стигнам право на плажа се знае (ако биде убаво времето). :pos2::pos2::pos2:

Јас ке дојдам само ако Фантом ми ги чува децана, оти вели во Трпејца немало шо да прат ... ( и биди пристоен со дневницата разбра?):vozbud:

:pos2:баш пукам од смеа од постовиве

бај д веј кај Емкаа имат сместување 300 ден. од вечер ама сега е све зафатено...куќана е преуба,собите преубај и со малку молење пуштат и на интернет да се одит БЕСПЛАТНО:vozbud:...

Јас се извинувам, ама ќе ви ја прекинам забавата. Сум избришала 50 мислења од темава, ај на здравје!

Ја отворив за да си кажувате кога одите во Охрид, за да знаете во исто време со кого ќе се погодите за да може да си исконтактирате после преку приватни пораки. Се` што ќе биде пишано надвор од овие рамки, ќе биде избришано.

Ај така, со ум :helou:

Jaс ќе дојам кај и да било ама може и да си останам таму пошо НЕМОЖАМ СМЕШТАЈ ДА НАЈДААААААААМ......

Е вака сега гледам неколку од вас не можат смештај да најдат па така тука сум да ви помогнам...кликнете на следниов линк ги имате сите информации http://www.prodamsam.com/ps/index.php?option=com_ezrealty&Itemid=460&task=detail&id=2588

и да напоменам дека до 3-ти август е фул...така да од 3-ти натаму

Поздрав

e да сега е сезоната...мн е тешко за смештај да се најди мислам тука блиску до центарот или до езерото,едино ако најде кај црногорцине иако не препорачувам таму пошо со такси ќе ви земат до центар едно 300 ден или појќе. Ај можда под мојов стан од ко ќе го исфарбет ќе се распрашам дали е слободен или тој на втори шо е. Мислам дека е 300 ден. од кревет а становите бај д веј се негде 90 квадрати мислам и се на многууу добра локација...барем за мене:pipi:

Малце невозможно, ама ај...

Ми треба сместување за еден човек во центар. Од 29 ( утре ) до 4ти Август.
Ептен е невозожно или има минијатурна надеж и шанса да се најде?

уфффффффф ако дојдиш види по тие шо седат на автобуска со понудите,ама обидисе убо да ги слушниш кога ќе речат центар,охридати итн итн. Најпрепорачливо е и најубаво смештај кај охридатине или во населбана билјанини извори. Тие ми се чини некако се најмирни и најдобри населби. И плус ако сте кај охридатине мн блиску сте до Куба или Бафало. Барем според мене таму најубо се живејт:pipi:

ко ке дојте ке изејте по некој бурек, ке се напиете некое кафе, ке видете европски таксисти :)))) и редици пред нојкни клубови :):vozbud:

ke mu se izmocam na enzerono more
ehhehehehhe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom