- Член од
- 6 септември 2021
- Мислења
- 324
- Поени од реакции
- 561
+ 21.5Тие што следите повеќе тенис, што мислење имате за мечот Азаренка-Андреску?
+ 21.5Тие што следите повеќе тенис, што мислење имате за мечот Азаренка-Андреску?
Ми требаше за дабл, се думам на помала граница + или 8.5+ прв сет.+ 21.5
Ако ти треба мала квота за дабл,по мене фикс денес е Халис ,1.38Ми требаше за дабл, се думам на помала граница + или 8.5+ прв сет.
So srekja da gi arcis pariteUplativ 500 evra Djokovic 3:0 i Monako 1 vkupen koef 1.93
Nisto ic, denes sum vo minus 2500 evra.So srekja da gi arcis parite
А што очекуваш? И зошто воопшто имаш некакви очекувања од членовите тука?Nisto ic, denes sum vo minus 2500 evra.
Автоматски споено мислење:
Vidi go ovaj smeshno smajli mi stava, smeshno mu e sto sum izgubil. Pu da vi ebam skapanicite umreni da ve istresi covek 5 evra vkupno nema da ispadnat od vas, vo razno razni protivrednosti.
Sam sum kriv shto si kazuvam deka sum izgubil.А што очекуваш? И зошто воопшто имаш некакви очекувања од членовите тука?
Веќе долго време пишуваш како постојано губиш големи суми на пари. Многу души пробале да ти помогнат, но цврсто си решен да го тераш тој пат. Кога е веќе така, зошто мислиш дека останатите луѓе се должни да те сожалуваат постојано...
Коцката е болест, било тоа прифатено или не. Ама уште поголема болест е кога емоциите и текот на денот зависат од тоа дали ќе се биде зијан или ќар. Ова ти го зборувам затоа што сум опкружен со зависници кои доколку фатат денеска пари се е во ред и рози цветаат, а доколку изгубат се претвораат во насилници, тепаат, кршат и секој му е крив. Најголем канцер на денешницата.
Ништо лично, али кога долго време човек си прави штета сам на себе и доколку не превзема ништо за да ја намали таа штета, не заслужува нит да биде сожалуван нит да му се помага, едноставно можеш да го гледаш како циркус како телевизија и тоа е се.
Затоа ќе добиваш и смешни и секакви реакции и не е фер да очекуваш нешто друго.
Не е проблемот дали ќе кажеш туку како ќе се справиш со тоа што губиш.Sam sum kriv shto si kazuvam deka sum izgubil.
Ke se spravam so se, mozam.Не е проблемот дали ќе кажеш туку како ќе се справиш со тоа што губиш.
Ако не е форумот тогаш ќе биде некој друг пример колеги или пријатели. Ќе му кажуваш нив, ќе пробаат да ти дадат поддршка, но нема да може вечно да го прават тоа.
Ако не кажеш на никој, тогаш социјалниот живот ќе страда. Ќе појдеш на некој настан со телото таму со мозокот во Харден и кошарките плус.
Ти губиш пари, луѓето околу тебе губат нормално функционален човек. Затоа не е фер од другите да очекуваш било што.