Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Last night the Russians launched 59 "Shaheds" across Ukraine — 58 of them were destroyed, — AFU General Staff
Нему изгледа свеќиците му замастиле затоа пред време падналТој едниот сам паднал иначе и него ќе го занишеле, Патриот и компанија 100% ефикасност, мува не им бега.
Украинска плоча
Морам веднаш да кажам дека украинската плоча не е единствената и Путин спроведува симултанска-сесија емитувана на неколку плочи одеднаш, за што накратко ќе говорам подолу, но украинската плоча е најважна. Затоа што првиот потег го направи Кремљ, па прашањето кој ги има белите фигури е ирелевантно.
На Русија не и требаат олигарси кои сонуваат да станат дел од глобалистичката либерална елита и функционери кои не ги следат националните интереси. (од каде ми е ова познато?)
Само да прашам колку холивудски остварувања чоек треба да одгледа за да и тој се стекне со титула “човек со воено искуство“?Секако ова е мое аматерско гледиште. @Klinton ти како човек со воено искуство, кое е твоето гледиште каде би одела војната од тука?
Последен пат уапсија неколку луѓе што снимаа кај што Кинжалот го погодува Патриотот и затоа сега се плашат.многу се пука задњиве 2-3 дена, шахедите и калибрите праат покољ од магацините. Но никој не снима од страв да се види убаво.
@Ne_sum_ja нешто го нема со предвидувањата, пак ќе касни офанзивата.
Толку е украински што мораа со автобуси Украинци да носат од за да го прослават заземањето.
Сите два.Otisol uste eden Patriot, a?
До кај сме со Украина?