- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.263
- Поени од реакции
- 43.015
бафре, еве да речеме дека жена му има патлак. Не ми е јасно како се имаат земено у 92ра уште пред да биде тој брак легален со закон?
бафре, еве да речеме дека жена му има патлак. Не ми е јасно како се имаат земено у 92ра уште пред да биде тој брак легален со закон?
Спрема анкетите, Бајден има повеќе шанса против ДеСантис отколку против трамп, затоа го прават тоа. Но се е џабе, Трамп ќе ја добие номинацијата на GOP, и доколку изборите бидат регуларни ќе го изгази Бајден. Посебно ако се држат до целата предизборна процедура, со дебатите.Интересно е како го туркаат Де Сантис.
Претежно демократите![]()
Е да, на сите ни е јасно дека елитата ги почитува сите закони и правила.бафре, еве да речеме дека жена му има патлак. Не ми е јасно како се имаат земено у 92ра уште пред да биде тој брак легален со закон?
друга работа, зошто на ниедна слика нема адамово јаболко жена му?Е да, на сите ни е јасно дека елитата ги почитува сите закони и правила.![]()
Мене не ми е јасно само како прифаќаат дел од републиканците така да играат со демократите. Т.е исто лајно различно паковање иде. Па и Маск му дава добар маркетинг со Твитер вчера, иако не им испадна како што планираа . Ај си серверите приблем што беше, ама нула харизма има Де Сантис. Читаше од трансскрип јеботе. Абе што збориме, тие прифатија претседател што беше изгладан во најмала рака на сомнителни избори.Спрема анкетите, Бајден има повеќе шанса против ДеСантис отколку против трамп, затоа го прават тоа. Но се е џабе, Трамп ќе ја добие номинацијата на GOP, и доколку изборите бидат регуларни ќе го изгази Бајден. Посебно ако се држат до целата предизборна процедура, со дебатите.
Бајден е еден од трите најлоши престседатели во историјата на САД.
Јас затоа и се чудам зошто воопшто влезе во трка оваа година. На следните внатрепартиски избори може да биде Ники Хејли. Едноставно нема шанса против Трамп кој има стабилна група подржувачи, за кои е дури дискутабилно дали ќе излезат на избори ако изборот биде Бајден или ДеСантис.Мене не ми е јасно само како прифаќаат дел од републиканците така да играат со демократите. Т.е исто лајно различно паковање иде. Па и Маск му дава добар маркетинг со Твитер вчера, иако не им испадна како што планираа . Ај си серверите приблем што беше, ама нула харизма има Де Сантис. Читаше од трансскрип јеботе. Абе што збориме, тие прифатија претседател што беше изгладан во најмала рака на сомнителни избори.
Па уште го критикуваат Трамп што го напаѓа Де Сантис последно време дел од републиканците, а истите тие молчеа ко пичиња кога Де Сантис отиде против Трамп пред неполн месец два.
Де Сантис е таму кај што е поради Трамп во најмала рака. Требаше да си продолжи со него како кандидат за потпретседател. Тикетот Трамп-Де Сантис беше сигурица за 2024. Подоцна лепа прилика ќе имаше во 2028 за претседател да се трка.
Вака сега Трамп ќе му напраи канцел на кариерата на Де Сантис, јер со лузери никој не сака да има работа. Позаслужено амин.
Трета работа, како родила пар деца?друга работа, зошто на ниедна слика нема адамово јаболко жена му?
2С се користи како кратенка за некои домородци.
Кој кур е ова бе 2слгтбвтбкш?