Vartolu
1897 Fighter
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 14.992
- Поени од реакции
- 5.607
Да сакаа да не уништат Америте досега еден од нас немаше да постои, и искрено, не ни му треба многу труд да вложуваат, нека не остават вака сами ќе се уништиме не мора тие да не уништуваат.Не е исто. Едниве те пoeбaле и уништиле, а другиве едноставно не ти помогнале затоа што си се поставил против нив и едноставно не си заслужил помош.
Второ, човече, тоа што според тебе „сакаат САД да не уништат“ (а муабетот почна со шта би кад би ситуација) по дифолт не треба да паѓам во несвест и да бидам путинољубец, да се ложам на ѕверствата на Вагнер во Украина и да ја сакам Русија повеќе од Македонија како што очигледно вие ја сакате, тоа извини јас не бирам поголемо и помало зло.
Повеќето овде кои го љубите ликот и делото на чичко Путин, ми се чини дека не ви е проблем да си ја изругате татковината ама онака машки на најјако, а а се речи нешто за Русија исто како човек мајка да ви опцул. Вие можете да го мразите системот и уредувањето, но татковината и сонародниците никако.
Па според мене тебе ти е искривен светогледот и критериумите не ти се тебе во ред. А не патам од комплекси, ако сакаш како сакаш разговарај со мене, љубезно-нељубезно, твое си е, не сум растен под стаклено ѕвонче. Ама сепак мислам дека треба да повежбате малку дека секој си има некои свои убедувања и размислувања, и дека ако тоа се коси со тоа вие што го гледате не треба да се фаќате во гуша за тоа. Ама како сакаш, твое си е, јас сум учен и вака и така. ПозТебе едноставано светогледот ти е искривен а критериумите не ти се во ред, и ова го кажувам прилично политички коректно за да бидам љубезен.