Имам пријател овде во Србија, многу добар. Додека беше пандемијата седел дома и го викнал соседот дека му горела колата, ни он не знае како. Од тогаш имаме интерен термин „Гори како Корса“.
Глумат луѓето меѓу себе..глумат политичарите дека нешто корисно работат..каде и да се свртиш се е глума и маскарада..и единствен просперитет во таквата ситуација е патот кон пропаста...
Драга
И јас сакам да ставам на кој смајли на кој лајк на кој луто...но незнам како ,или треба нова апликација? Некој да ми каже...
Иначе се ок, дечките се сите супер само да си ја земаме терапијата.
Оти ако не си ги пиеме апчињата, некој друг ќе треба да пие апчиња за нас ,нема смисла.
Задржи на "ми се допаѓа" сс палац, и ке ти искочиф повише опцие за такозвани лајк, љубоф, гнеф, тужно, искривено напушено смајли и фаца како у гз да ву улегнала пола цола цефка.
Или у превод Анон у пензију, Tyrael, Византиски, бијонспедија, Флеш Вори фтори најглуп и Мајор Том технолошки вишак.
Најголемата предност во овие времиња е да не припаѓаш никаде..и ти се отвара можноста да го имаш целиот свет на рака и да ги анализираш и согледуваш работите од која страна и да посакаш..
Бирањето страна доведува до заслепеност и предкатарактична состојба...
Тина Тарнер, какво жениште, каков глас, какво тело, каква нога, и најголемиот шовинистички расист би симнал капа пред нејзе, е тоа беше Тина. Почивај во мир, благодарам за сите песни што ги остави...
Еден дел од песнава се користеше како шпица на МТВ за спортските емисии.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.