- Член од
- 4 мај 2019
- Мислења
- 193
- Поени од реакции
- 2.697
Поединци на форумот да прекинат да коментират во име на Лозари.
Нема потреба од објаснување.
Нема потреба од објаснување.
Ги видов луѓето од екипата на Ж***, на никој ништо не му фали, освен еден што има повреда (мала и нити барал лекарска помош нити ништо) другите не се познава дека имале дуел.Toa go vikaa huliganite koj se kurcea,a posle so si.bile fateni ne drapaj za se si imate opravduvanje
Не дека немате напагано уназад ,за репрезентација битолчани скопје, не сме од вчера многу работи знајме ,примери Македонија Данска 93та удрени пред чичко стоилко двајца битолчани од Б.Л.со екипа од 20души,Македонија хрватска каменувани битолчани кај зградата нип нова македонија,во Охрид на млади Македонија Египет ,песни против битола и чкембари врегање и на крајо на утакмица втерен пробавте да влезите 10 чкембари одмспротива на трибина вие 50 души ,и ред други работи, ова вчера да беше обратно ,како пример да игра Пелистер Тетово или скопје, нешто и така наши луге да седат ноншалантно по кафани нема вие да седите со скрстени раце ,легитимно е то,да се напага на репрезентација со дресој и мајци Македонија и знамиња Македонија со името на градо ,нема поголем срам и резил за една групаЖалосно е ако на овие луѓе им паднале реквизити.
Си шетаат низ цела Македонија, едни од ретките што уживаат во константно следење на својот клуб и во фудбал и во ракомет.
Никогаш со никого ни се замериле, ниту се спречкале со противнички навивачи. За разлика од некои кловнови што ги шетаат од федерации и се претставуваат како Комити, овие се чесни луѓе, 100% вардарци.
Овие ако ги нападнале, заслужуваат сите што одат на репрезентација од нивните градови да ги тепаме како магариња на секој натпревар во Скопје.
Како и да е, највеќе они ќе изгубат, тоа допрва ќе го сфатат. Ќе цвилат после како после ракометот дека не смееле да ЗБОРАТ БИТОЛСКИ на неутрална, ги снимале и ги праќале на вибер на Комити за да ги тепаат.
Зошто не гостуваа Комити во Кавадарци на 20.05 на РК Вардар?Почнаа да навиват на ракомет, а во соопштението стоеше "Ќе навиваме само на натпревари на кои има гостинска нљвивачка група." За што правиме повеќе муабет???
Озбилно со овој муабет? хахахаххаа после 2011 страни да се објаснувам за ова? Се уплашивме од Лозари, јеби га. Премногу сте силни. Немаме ни бројка за да ви се спротиставиме.Зошто не гостуваа Комити во Кавадарци на 20.05 на РК Вардар?
Mozam da ja zamislam situacijata, vlegle 20 luge u kafana, videle spremna ekipa, ej izvinete vie ste spremni Komiti, ajde nie fino-lepo ke si idme, i ovie da da decki nema frka, se gleameСо кој ќе се тепаш ти бе опинок еден,се препони од пишување цел ден во темава јајцава цитрони ги направи.Сте начекаче сте земале нема оправдувања,криви се тие што си правеле кафани пред утакмица.Ама зашто не напишеш дека влеговте на место каде имало спремна екипа и како пички сте си отишле.
За Лозари ќе кажам дека сами си ставија Х на нивното постоење.
Kolku od lugevo na slikava se KOMITI, ama bidi realen?Озбилно со овој муабет? хахахаххаа после 2011 страни да се објаснувам за ова? Се уплашивме од Лозари, јеби га. Премногу сте силни. Немаме ни бројка за да ви се спротиставиме.
Поздрав.
Do sea kolku pati Ckembari, Lozari, Ribari, Falanga, you name it gostuvale vo Skopje, site ja znaete rutata. Zastanuvaat na Petrovec, ako se igra vo Boris vrtat od obikolnica, ako se igra vo Jane vleguvaat od Hipodrom i direkt vo Jane. Zosto do sea ste nemale tocno 0 napadi?А бе јаки муда, собрале маици од рандом симпатизери седнати по кафани и се помочаа у гаќи сеа. Убаво ви објаснија неколкумина, многу убаво знаевте кога стигаат аутобусите и колите од Скопје и каде ќе застанат, ама ја не заприметив дека некој шизик кавадаречки у околина на стадион се појави, а камоли да има покушај некаков. Зашто бевте свесни дека ќе бидете истресени од земја.
3000 komiti? Znaci padnatite maici site bile na Komiti, zosto se ograduvate od niv togas? Imase inace i dosta lugje od Kav sto gi znam na ovaa tribina, otisle onaka da gledaat fudbal lugeto ti teknuva...Прегледај го приврзокот 379318Прегледај го приврзокот 379319Прегледај го приврзокот 379321
Ова гостување на Комити се претвори во домашен терен , дури ни сликите неможе да ја фатат цела наша трибина , 3.000 луѓе
КОМИТИ 1987 , ПОЈАКИ ОД БИЛО КОГА !!
Mozam da ja zamislam situacijata, vlegle 20 luge u kafana, videle spremna ekipa, ej izvinete vie ste spremni Komiti, ajde nie fino-lepo ke si idme, i ovie da da decki nema frka, se gleameСо кој ќе се тепаш ти бе опинок еден,се препони од пишување цел ден во темава јајцава цитрони ги направи.Сте начекаче сте земале нема оправдувања,криви се тие што си правеле кафани пред утакмица.Ама зашто не напишеш дека влеговте на место каде имало спремна екипа и како пички сте си отишле.
За Лозари ќе кажам дека сами си ставија Х на нивното постоење.
Kolku od lugevo na slikava se KOMITI, ama bidi realen?Озбилно со овој муабет? хахахаххаа после 2011 страни да се објаснувам за ова? Се уплашивме од Лозари, јеби га. Премногу сте силни. Немаме ни бројка за да ви се спротиставиме.
Поздрав.
Do sea kolku pati Ckembari, Lozari, Ribari, i ostanati gostuvale vo Skopje, site ja znaete rutata. Zastanuvaat na Petrovec, ako se igra vo Boris vrtat od obikolnica, ako se igra vo Jane vleguvaat od Hipodrom i direkt vo Jane. Zosto do sea ste nemale tocno 0 napadi?А бе јаки муда, собрале маици од рандом симпатизери седнати по кафани и се помочаа у гаќи сеа. Убаво ви објаснија неколкумина, многу убаво знаевте кога стигаат аутобусите и колите од Скопје и каде ќе застанат, ама ја не заприметив дека некој шизик кавадаречки у околина на стадион се појави, а камоли да има покушај некаков. Зашто бевте свесни дека ќе бидете истресени од земја.
Кога ми се појави ова "Зошто не гостуваа Комити во Кавадарци на 20.05 на РК Вардар?", жими се мислев дека ми се сјеба форумот и цело време ми се повторуваат исти постови. Едниот го тупи што не сме биле за ракометот. Другиот па ем е напорен, ем е неписмен, па е напорен и да го читаш.Озбилно со овој муабет? хахахаххаа после 2011 страни да се објаснувам за ова? Се уплашивме од Лозари, јеби га. Премногу сте силни. Немаме ни бројка за да ви се спротиставиме.
Поздрав.