Фан Клуб: Вардар

Член од
19 август 2010
Мислења
4.086
Поени од реакции
10.084
Честито :D,

Покажавте како се игра со срце за разлика од нас.
Кај нема да играш со срце поред вакви навивачи. За вакви навивачи гинеш на терен:ајнапиво:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.895
Поени од реакции
17.786
Честитки и од мене пријатели!

Се надевам ке се средат работите во клубот, најнапред финансиски, играчите и стручниот штаб да зема на време плати, како и вработените. Потоа да се најде стадион каде ке играте често, а не да ве селат како оваа сезона, а и да нема термини. И на крај минимум амбициите ке бидат да изборите квалификации за Лига на Конференциите, а за потоа...да сте живи и здрави сите.

И секако голема чест на Комити за се што направија оваа сезона, како на трибината, така и вон неа.

Член од
5 мај 2023
Мислења
4
Поени од реакции
18
Фино фино ... убава атмосфера направивте во парк денес, уште да беше влезот достапен за сите, да беше фул ... фалеше Вардар во прва лига, одгодина да дојдете против Тиквеш

Attachments

Член од
25 октомври 2012
Мислења
840
Поени од реакции
1.378
Прекрасен ден,со преубава дружба,фала им на the club,за превозот од росоман до кавадарци и дечкото што ми ги врати личната и картицата кој при прославата на првиот гол паднаа,нека пише ако е тука должам пиво и ракија.

Да живее Вардар и Македонија!!!

Член од
19 август 2010
Мислења
4.086
Поени од реакции
10.084
Какво монструозно гостивање на Комити во Кавадарци. Нешто невидено до сега во Македонија секоја чест. Поставени високи стандарди, тешко достижни од некоја група од Македонија. Секоја чест!

B

Beck's

Гостин
Какво монструозно гостивање на Комити во Кавадарци. Нешто невидено до сега во Македонија секоја чест. Поставени високи стандарди, тешко достижни од некоја група од Македонија. Секоја чест!
Denesnoto izdanie od mene cista 10ka i milo mi e sto konecno se vrativte, mi falat derbi natprevarite so Vardar
Samo ke se nadovrzam na toa deka ova ne bese nesto nevideno, sme imale vakvi gostuvanja vo minatoto Skopje i Kicevo od tie sto mi teknuvaat sega (ednoto vo Kicevo duri na prvenstven natprevar, a tie za kup finale bi gi racunal na isto teziste kako vasiot deneska)

da ne recete deka vi narusuvam slavje nema da repliciram poveke, prodolzete so slavjeto
IMG_9113.jpeg IMG_9114.jpeg IMG_9115.jpeg

Член од
19 август 2010
Мислења
4.086
Поени од реакции
10.084
Denesnoto izdanie od mene cista 10ka i milo mi e sto konecno se vrativte, mi falat derbi natprevarite so Vardar
Samo ke se nadovrzam na toa deka ova ne bese nesto nevideno, sme imale vakvi gostuvanja vo minatoto Skopje i Kicevo od tie sto mi teknuvaat sega (ednoto vo Kicevo duri na prvenstven natprevar, a tie za kup finale bi gi racunal na isto teziste kako vasiot deneska)

da ne recete deka vi narusuvam slavje nema da repliciram poveke, prodolzete so slavjeto
Прегледај го приврзокот 379296Прегледај го приврзокот 379297Прегледај го приврзокот 379298
Хм.. ајде да не влагаме у непотребни дебати, има разлика во неколку аспекти. И ти си знаеш. Фала на честитките.

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.406
Поени од реакции
4.264
Ова што се случуваше денес не се опишува со зборови. Ги нема доволно за овие емоции.
После толку сопки и препреки од сите страни, конечно се вративме во прва лига. Сами против сите. Денес беше привилегија да си Вардарец. Сигурно многумина не гледаа со завист. Не им преостанува ништо друго, бидејќи Вардар е повеќе од клуб.

Денес играчите ја изиграа најдобрата партија сезонава. Гинеа од прва до последна минута. На 3-0 ги бркаа до пред нивни гол. Да завршеше и 5-0 немаше да е незаслужено.

Вечерва имаме право да славиме, а од утре мора да се насочиме кон следната цел - стабилен ФК Вардар.

Kajgana Shop

На врв Bottom