- Член од
- 22 ноември 2009
- Мислења
- 1.853
- Поени од реакции
- 2.735
Назад каде што припаѓаме. Честитки дечки, заслуживме!
Кај нема да играш со срце поред вакви навивачи. За вакви навивачи гинеш на теренЧестито ,
Покажавте како се игра со срце за разлика од нас.
Се враќаме каде што застанавмеMilo mi e sto se setivte na Shkendija pri slavenjeto lol
Denesnoto izdanie od mene cista 10ka i milo mi e sto konecno se vrativte, mi falat derbi natprevarite so VardarКакво монструозно гостивање на Комити во Кавадарци. Нешто невидено до сега во Македонија секоја чест. Поставени високи стандарди, тешко достижни од некоја група од Македонија. Секоја чест!
Хм.. ајде да не влагаме у непотребни дебати, има разлика во неколку аспекти. И ти си знаеш. Фала на честитките.Denesnoto izdanie od mene cista 10ka i milo mi e sto konecno se vrativte, mi falat derbi natprevarite so Vardar
Samo ke se nadovrzam na toa deka ova ne bese nesto nevideno, sme imale vakvi gostuvanja vo minatoto Skopje i Kicevo od tie sto mi teknuvaat sega (ednoto vo Kicevo duri na prvenstven natprevar, a tie za kup finale bi gi racunal na isto teziste kako vasiot deneska)
da ne recete deka vi narusuvam slavje nema da repliciram poveke, prodolzete so slavjeto
Прегледај го приврзокот 379296Прегледај го приврзокот 379297Прегледај го приврзокот 379298