Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
стварно интер порано колку беа слаби,ми текнува еднаш играа интер-киево,лејјј подосадна утакмица не сум глеал али еве сеа се опраивте,сеа сте јаки:smir:

Мене ми текнува еднаш (сеа брзо,пред година две),сакав да гледам некоја утакмица на Јуве,ама па не ја даваа,нешто со образложение "Серија Б не даваме ние,досадно е".

Чисто поздрав,се глеаме на дербито:vozbud:

Мене ми текнува еднаш (сеа брзо,пред година две),сакав да гледам некоја утакмица на Јуве,ама па не ја даваа,нешто со образложение "Серија Б не даваме ние,досадно е".

Чисто поздрав,се глеаме на дербито:vozbud:

добро бе брат нејќев да провоцирам,па да не беа јаки интер порано?сеа сте јаки што се замараш

Нејќам ни јас де,ама дерби иде,мора малку тензија да има :)

Јаки сме,и вие сте (барем за мене,мислев послаби ќе бидете сезонава),и ќе биде најинтересната утакмица досега,очекувано.

Само да не ја расипат судиски одлуки,без разлика за која страна:helou:

Но за наша голема среќа, нај веројатно ке се врати во тимот нај големиот асистент на погодоци... Бурдисо:pos2:
Асистенција како таа од Бурдисо?? Не можат ни најголемите мајстори на фудбалот:pos2::pos2::zver:

Седи бе "Мажу"

Шо има везе кој клип сум го стаил ?? Тој клип дојде као шлаг на торта после постот на Миланез (мислам беше или Ајсшутер --ме мрзи да скролам назад) у кој бурдисо се опишува како "Посебна КЛАСА на играч"

Епа повелете =)

Само вие може да изгубите титула во последна утакмица убав клип ти стаил Бјанконеров...

Само вие може да изгубите титула во последна утакмица убав клип ти стаил Бјанконеров...

Toa e брат =) Да сакавме да ја купиме као некои други =) Ке му даевме на лацио некое стотче -.- шо ионака е мн. за нив =) али јбг .... 1 Поштена титула е послатка од 1 Купена =) Се надевам го свати тоа =)

Toa e брат =) Да сакавме да ја купиме као некои други =) Ке му даевме на лацио некое стотче -.- шо ионака е мн. за нив =) али јбг .... 1 Поштена титула е послатка од 1 Купена =) Се надевам го свати тоа =)
Добро бе другар... Кај бевте цели 17 години да трубите за титулите на Интер?? Втора светска војна = Титула во лига на Шампиони?? И од кога Скудетото на Пордажба?? Која му е цената?? Значи Милан и Јуве уште од самото формирање местат утакмици?? Епа брат, со 3 титули освоени со ред(од кои едната службено доделена) не се крева војна... 17 години немавте титула, ќутевте како мивки... Сега со 3 титули кренавте востание.. Стварно не можам да сватам која е поентата.. Дека сте најдобри во цел СВЕТ?? Ако бевте не само Серија А, ке освоевте и Лига на Шампиони(непознат поим за вас, веќе 40 години), и Светскиот Куп, ќе го освоевте... Ако е така, Челзи не беше нај јакиот клуб на светов кога освои 3 титули со ред мислам... Лион освојува 5-6 титули со ред, и тоа значи дека се нај јаки?? Не бе другарче.. Интер не бил, не е, а нема ни да биде најдобар тим на светот... Само снувајте за тоа вие...:helou:

aj brat eve ti nekoi fakti da ne zamaras veke
TOTAL Juventus 27 Milan 17 Internazionale 16 Genoa 9 Pro Vercelli 7 Bologna 7 Torino 7 Roma 3 Fiorentina 2 Napoli 2 Lazio 2 Casale 1 Novese 1 Cagliari 1 Verona 1 Sampdoria 1

Единствено ми е жал што навијачите на милан се изгубија после клипот за Нелсон =/ Тоа е -ке дебатираме утре.

Позз.
Никој не се изгуби, само што имам и побитни работи од висење на нет.
Гледај до клипчево, пуштај им го на дечињата и на внучињата, нека научат како се крши кичма на играч од интер.....уживај:
.

Vi go dade vas Poborski kaj sto ne go ocekuvavte(ne bi da sum vulgaren ama mi se primochuva od vakvi komentari), ako site fanovi na inter razmisluvaa ko tebe ja neznam sho treniraat fudbalerive,pusti gi vo kecheri sve isplanirano i plukni mu se na timot...
Kirilicava nesho denes ne mi raboti :)

Се сеќавате кога Јувентус играше во серија Б, тогаш на почетокот имаа ставено три звезди, па така подоцна мора да ги извадаат од употреба тие дресови . Незнам, но Јувентус е толку цигански клуб во Италија , јас лично неможам да ги смислам, само се чудам како некој меже да навива, па самиот податок дека во Торино повеќе фанови има градскиот ривал Торино од јувентус , самото посебе кажува се за каков клуб станува збор, сигурно успеале да украдат десетина титули, а требаше да се казнаат уште во 1998 година, и уште од тогаш требаше цигаништата да се префрлаат во Сериа Б, сепак времето покажа које поштен, а кој работал цигански работи.
Интер е најпоштениот клуб во Италија, се што освоил е поштено.
Ако некогаш Интер биде обвинат за местење натпревари, ќе го оставам како коцкар задњу пару.
А на циганите во сабота ќе им го одереме кожата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom