Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
каде во скопје може да се најдат солидни одела/костими за понормална цена ?
некој некоја препорака ?
Пеко, Адамс, Биана ако има за мажи. Ја од Обуча Метро иам едни, задоволна сум. Имаат и за мажиBaram maški čizmi, nešto pokvalitetno.
Imate preporaki za prodavnici vo SK?
Друже 1 цм па и 2 цм не се некоја голема разлика за ракави и тоа на кожна јакна. Дека е крута кожа тоа кога ќе ја свиткаш раката во лакт ќе ти биде таман и башка удобно. Ја имам класика кожњак, ракавите ми се таман во исправена позиција но кога ќе свиткам лакт дека е крута природна кожа и не се растегнува ми се враќаат скоро до пола подлактица (малце помалце од пола).Здраво дечки.
Купив кожна јакна од 100 посто овча кожа барем така пишува на декларацијата.
Внатре е без крзно со платно - штоф или како и да се вика. .
Е сега постојат два проблема, поголемиот проблем е што на периоди ми мириса на овца, поготово кога се работи за потопла просторија мирисот се зголемува.
Немам искуство до сега со кожа, што совети би ми дале?
На гугл најдов дека ова е чест проблем, проветрување веќе направив но се уште мирисот е тука.
Е сега со оцет или сода не би се осмелил.
Размислив со опција прскање на парфем, но кога тие мириси би се измешале би било полошо???
Друг да кажеме помал проблем е што ракавите ми се подолги за некој 1, 1-5 цм, струк и рамења се добри, исто така и должината е добра, помал број ми беше тесен и краток, неколку други модели што пробав сите ми беа кратки во ракави и должина а број поголем па премногу широк.
Дали постои можност ракавите да се скратат и доколку може некој контакт од кожар во Скопје?
Благодрам.
Да баш така е за ракавите добро опиша, незнам можеби јас се трипувам дека ми се долги ќе видам после одреден период носење како ќе ми легнат.Друже 1 цм па и 2 цм не се некоја голема разлика за ракави и тоа на кожна јакна. Дека е крута кожа тоа кога ќе ја свиткаш раката во лакт ќе ти биде таман и башка удобно. Ја имам класика кожњак, ракавите ми се таман во исправена позиција но кога ќе свиткам лакт дека е крута природна кожа и не се растегнува ми се враќаат скоро до пола подлактица (малце помалце од пола).
Ова за мирисов не знам што да ти кажам. Пре ако идеш кај кожар прашај го за мирисот него за ракавите.
Но мирисот ми е проблем.
Секако имам уште 10 дена рок да ја вратам