Сепак инвазијата на Комити во Кавадарци си го направи своето за баражот и  ракометниот дуел Тиквеш - Вардар официјално се премести за во сабота , не сака МВР можни проблеми 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Прашање до појќе групи зш често приметувам!
Зш не објавувате слики од натпревари кога е помал бројот во копоТ?
Се срамите или?
Баш тие се вистинските.
Ние немаТ натпревар без разлика на бројноста и 30 луѓе да сме објавуваме!
НЕ СЕ СРАМИ ОД СВОЈАТА ГРУПА!
НЕ БИДИ ДЕРБИ НАВИВАЧ!
#PS БРАВО ФА БРАВО CPB!
Многу ми е ќејф шо нови дечки од 0 почнаја и евидентниот напредок е ОЧИГЛЕДЕН!!!!!!!
Со Пелистер 2 неможеше да присуствуваме бидејќи дента беше ЕЗЕРСКОТО ДЕРБИ и нашето гостување по езеро со струшки Карчо. Имаше опција да стигниме мал дел од натпреварот, ама и по крај пренапорниот ден јадрото на Рибари заврши во станица до ноќта ради големиот инцидент во Струга.Арно си приметил, кај е извештајот на Рибари за утакмиците дома со РК Тинекс и Еуропел 2? Се срамите или? Не се срами од својата група!!
Не сфаќај како навреда, но погоре велиш:Со Пелистер 2 неможеше да присуствуваме бидејќи дента беше ЕЗЕРСКОТО ДЕРБИ и нашето гостување по езеро со струшки Карчо. Имаше опција да стигниме мал дел од натпреварот, ама и по крај пренапорниот ден јадрото на Рибари заврши во станица до ноќта ради големиот инцидент во Струга.
Со пролет еве ти, после дерби до Воска и бројка над 100 луѓе поради бојкотот на дел, мал дел бевме во сала.
А сегаЗш не објавувате слики од натпревари кога е помал бројот во копоТ?
..арно ама на официјалниот профил на ФБ немате извештај за ова бидејќи сте малку.Со пролет еве ти, после дерби до Воска и бројка над 100 луѓе поради бојкотот мал дел бевме во сала.
Ако целта ти е само докажување како што си пишал зошто воопшто одиш да го бодриш клубот, имаш еден куп други места да се докажиш, не ти држит вода муабетов, ќе почнам од мене, а знам усте многу такви што одат да го бодрат Охрид од љубов, а не за некакво докажување.Да не прајме то шо не сакаме другите да ни го прат. Секоја група осцилира горе-долу. А баш тие вистинските не се докажуваат никому. А и нема правило, ако групата ти е мала бројка, не се почитува кодекс на облека, горе долу по некој реквизит штрчи, лита фотографија без поента, зошто воопшто да се даде извештај? За докажување сме или за бодрење.. како и да е, поентата ми е првата реченица што ја пишав.
Прочитај уште еднаш лол. Баш велам дека не е потребно никакво докажување хахаахАко целта ти е само докажување како што си пишал зошто воопшто одиш да го бодриш клубот, имаш еден куп други места да се докажиш, не ти држит вода муабетов, ќе почнам од мене, а знам усте многу такви што одат да го бодрат Охрид од љубов, а не за некакво докажување.
Ако докажувањето го редиш пред бодрењето на клубот, ти дечко сосема си залутал овде.
Ke imas od Radovis 10tina sigurnoПрегледај го приврзокот 378906
3 дена!!!
СИТЕ ВАРДАРЦИ ВО КАВАДАРЦИ!!
Се најавуваат голем број навивачи од Кавадарци и Неготино, како во старите добри времиња сите на едно место сплотени!

Што би сакал да каже поетот со ова?Моторчињава од 50кубика не сум знаел дека се толку стартни и брзи!!!
СИТЕ ВО КАВАДАРЦИ !

Па кај ке каже партијата таму!!Истите фаци од кежељите што одеа да навиваат и за Воска, сега и за Струга почнале да навиваат
Малку Влазними, малку Шкендија, малку Воска, малку Струга
Прегледај го приврзокот 379158
Истово знаме денес им е на трибина. Од Влазними за Струга![]()