Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Vie sto imate vreme da pisuvate komentari, doniravte za spas na klubot na Vardar ili ne?
Ajde site zaedno po 300mkd da gi davame za da gi gledame Miravicte vo Prva Liga uste ednas!!
Vi poskuvam pobeda protiv skopje deka nema seriozni konkurenti samo Albanski Timovi gi imate do 3to mesto :masa:

Прегледај го приврзокот 378560

Како поминавте во Струга? Дај некоја слика ако имаш. Еве јас нешто успеав да најдам. За да стаите на официјален. Или и вие ќе се резилите како Чкембари и од срам нема да постирате....

Шала на страна добра бројка и одлично корео. Еве една слика успеав да најдам од спектаклот. Одличен камбек. Се гледа дека сте работеле на возобнова на групата.

Attachments

• Screenshot_20230514_210812_Facebook.jpg
    Screenshot_20230514_210812_Facebook.jpg
    145,5 KB · Прегледи: 235
Како поминавте во Струга? Дај некоја слика ако имаш. Еве јас нешто успеав да најдам. За да стаите на официјален. Или и вие ќе се резилите како Чкембари и од срам нема да постирате....

Шала на страна добра бројка и одлично корео. Еве една слика успеав да најдам од спектаклот. Одличен камбек. Се гледа дека сте работеле на возобнова на групата.

POSLEDNA MOBILIZACIJA BESE PROTIV GJORCE PETROV, KOJ KUR TI KAZE TEBE DEKA OTIDEVME VO STRUGA NE PISUVAJ GLUPOSTI :tapp:
IMG_6610.jpeg

POSLEDNA MOBILIZACIJA BESE PROTIV GJORCE PETROV, KOJ KUR TI KAZE TEBE DEKA OTIDEVME VO STRUGA NE PISUVAJ GLUPOSTI :tapp:
Прегледај го приврзокот 378622

Прашањето е зошто не сте биле? Од кога стана нормално да не се оди на натпревари? Пред месец дена се фалевте тука како секогаш за клубот одите и гинете, па затоа малце ми е чудно, како тоа ти е "нормално" дека не сте биле...

Прашањето е зошто не сте биле? Од кога стана нормално да не се оди на натпревари? Пред месец дена се фалевте тука како секогаш за клубот одите и гинете, па затоа малце ми е чудно, како тоа ти е "нормално" дека не сте биле...

AJ GLEDAJTE PROTIV SKOPJE DA PRAITE BROJKA ZA DA SE VRATITE VO PRVA LIGA USTE EDNAS, TI KAZAV DEKA SAMO ALBANSKI KLUBOVI KE ODAT ZA EVROPA LIGA , DRUGITE EKIPI SPIJAT ZNACI NEMA KONKURENCIJA VO 1MFL HAHAHAHAHAH :lolzz:

AJ GLEDAJTE PROTIV SKOPJE DA PRAITE BROJKA ZA DA SE VRATITE VO PRVA LIGA USTE EDNAS, TI KAZAV DEKA SAMO ALBANSKI KLUBOVI KE ODAT ZA EVROPA LIGA , DRUGITE EKIPI SPIJAT ZNACI NEMA KONKURENCIJA VO 1MFL HAHAHAHAHAH :lolzz:

Хахахахха ама го заеба друже и му докажа зошто не присуствувавте,нека му кисни.

Сепак инвазијата на Комити во Кавадарци си го направи своето за баражот и ракометниот дуел Тиквеш - Вардар официјално се премести за во сабота , не сака МВР можни проблеми :D

Прашање до појќе групи зш често приметувам!

Зш не објавувате слики од натпревари кога е помал бројот во копоТ?
Се срамите или?
Баш тие се вистинските.
Ние немаТ натпревар без разлика на бројноста и 30 луѓе да сме објавуваме!

НЕ СЕ СРАМИ ОД СВОЈАТА ГРУПА!
НЕ БИДИ ДЕРБИ НАВИВАЧ!

#PS БРАВО ФА БРАВО CPB!

Многу ми е ќејф шо нови дечки од 0 почнаја и евидентниот напредок е ОЧИГЛЕДЕН!!!!!!!

Прашање до појќе групи зш често приметувам!

Се срамите или?
Баш тие се вистинските.
Ние немаТ натпревар без разлика на бројноста и 30 луѓе да сме објавуваме!

НЕ СЕ СРАМИ ОД СВОЈАТА ГРУПА!
НЕ БИДИ ДЕРБИ НАВИВАЧ!

#PS БРАВО ФА БРАВО CPB!

Многу ми е ќејф шо нови дечки од 0 почнаја и евидентниот напредок е ОЧИГЛЕДЕН!!!!!!!

Арно си приметил, кај е извештајот на Рибари за утакмиците дома со РК Тинекс и Еуропел 2? Се срамите или? Не се срами од својата група!!

Последно уредено:
Арно си приметил, кај е извештајот на Рибари за утакмиците дома со РК Тинекс и Еуропел 2? Се срамите или? Не се срами од својата група!!
Со Пелистер 2 неможеше да присуствуваме бидејќи дента беше ЕЗЕРСКОТО ДЕРБИ и нашето гостување по езеро со струшки Карчо. Имаше опција да стигниме мал дел од натпреварот, ама и по крај пренапорниот ден јадрото на Рибари заврши во станица до ноќта ради големиот инцидент во Струга.
Со пролет еве ти, после дерби до Воска и бројка над 120 луѓе, поради бојкотот на дел, мал дел бевме во сала околу 30 луѓе пред се најмладите.

Attachments

• FB_IMG_1684370742346.jpg
    FB_IMG_1684370742346.jpg
    77,4 KB · Прегледи: 118
Со Пелистер 2 неможеше да присуствуваме бидејќи дента беше ЕЗЕРСКОТО ДЕРБИ и нашето гостување по езеро со струшки Карчо. Имаше опција да стигниме мал дел од натпреварот, ама и по крај пренапорниот ден јадрото на Рибари заврши во станица до ноќта ради големиот инцидент во Струга.
Со пролет еве ти, после дерби до Воска и бројка над 100 луѓе поради бојкотот на дел, мал дел бевме во сала.
Не сфаќај како навреда, но погоре велиш:
А сега
Со пролет еве ти, после дерби до Воска и бројка над 100 луѓе поради бојкотот мал дел бевме во сала.
..арно ама на официјалниот профил на ФБ немате извештај за ова бидејќи сте малку.

Да не прајме то шо не сакаме другите да ни го прат. Секоја група осцилира горе-долу. А баш тие вистинските не се докажуваат никому. А и нема правило, ако групата ти е мала бројка, не се почитува кодекс на облека, горе долу по некој реквизит штрчи, лита фотографија без поента, зошто воопшто да се даде извештај? За докажување сме или за бодрење.. како и да е, поентата ми е првата реченица што ја пишав.

Да не прајме то шо не сакаме другите да ни го прат. Секоја група осцилира горе-долу. А баш тие вистинските не се докажуваат никому. А и нема правило, ако групата ти е мала бројка, не се почитува кодекс на облека, горе долу по некој реквизит штрчи, лита фотографија без поента, зошто воопшто да се даде извештај? За докажување сме или за бодрење.. како и да е, поентата ми е првата реченица што ја пишав.
Ако целта ти е само докажување како што си пишал зошто воопшто одиш да го бодриш клубот, имаш еден куп други места да се докажиш, не ти држит вода муабетов, ќе почнам од мене, а знам усте многу такви што одат да го бодрат Охрид од љубов, а не за некакво докажување.
Ако докажувањето го редиш пред бодрењето на клубот, ти дечко сосема си залутал овде.

Последно уредено:
Ако целта ти е само докажување како што си пишал зошто воопшто одиш да го бодриш клубот, имаш еден куп други места да се докажиш, не ти држит вода муабетов, ќе почнам од мене, а знам усте многу такви што одат да го бодрат Охрид од љубов, а не за некакво докажување.
Ако докажувањето го редиш пред бодрењето на клубот, ти дечко сосема си залутал овде.
Прочитај уште еднаш лол. Баш велам дека не е потребно никакво докажување хахаах

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom