Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Боље Бачушаи или како и да се вика да го зедоја него ли овој Ориги.

Само некој пенал спасуе работа овде :)

За пенал треба во 16 тник некој да е прво.

Еве го Адли, сега ќе се приклучам на добрите мисли на Саше и ќе направи нешто малиот.
Автоматски споено мислење:

Не помага ништо.

Ништо нема да направи.
Нема корнер а да не примат гол...

Koj debakl..ne im daval sansa na rezervive, pa ovie ne se za nikade.

Е таќе, нека ми јада курот сеа неспособни едни.
Онја ропакон Тео го вади, боже господе

Гол од корнер :icon_lol:

Пиоли уби се..

Криво ми е само за Леао детево ќе си упропасти кариера со скапанициве..

И Јуве да го казна на крај пак ќе има појќе бодои од Милан :pos:

Ете му го Бало Туре

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Koj debakl..ne im daval sansa na rezervive, pa ovie ne se za nikade.
Колку шанса добија резервите сезонава свите би ги набркал на лето!

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Ова што го гледаме против Специја, Кремонезе, Емполи и слични, најмногу е до тренер и никој не може да докаже дека не е така.

За индивидуални грешки ќе зборуваме кога Милан ќе игра добро, а ќе губи бодови само поради глупости.

Циклусот на Пиоли заврши.....ќе има ребилд летово и мора нов тренер....тоа е, ако идат на ефтина опција еве Тиаго Мота или на крај краева Шева...

Тактика на Пиоли: само индивидуално и дриблај брате
Или у превод нема тактика...иста игра имаше и Гатузо....само што имаше послаби играчи..

Последен пат кога сме имале идеја за игра беше у ерата на Менез кога ни играше лажна деветка...мислам дека мистер тогаш ни беше Инзаги :icon_lol:

Чудно ми е колку сум мирен, изгледа сета нервоза и разочараност се потроши во среда.

Кога после две сезони ќе се доведеш во ваква ситуација, ќе играш на вакво ниво, заслужуваш да бидеш казнет и не треба никој да ти помогне, ништо да ти се погоди.

Пола сезона ја игравме на погонско гориво од титулата, потоа изгледоа на површина сите слабости.
Автоматски споено мислење:

Последен пат кога сме имале идеја за игра беше у ерата на Менез кога ни играше лажна деветка...мислам дека мистер тогаш ни беше Инзаги :icon_lol:

Па и Пиоли во првата сезона, особена после паузата поради корона, а и следната кога изборија ЛШ.

Требаше да има храброст Малдини и да промени тренер во јануари, можеби ќе спасеа место во ЛШ.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom