Фетиш?

• Креатор на темата Креатор на темата coci123
  • Време на започнување Време на започнување
femdom женска да ми наредува, зафркава, понижува, омаловажува...да сум и послушно како кученце под нозете во хулахопки или хеланки

Добра цицка и грицкање на брадавицата :icon_lol::vozbud:

ЛИГАВ ЦЕКЦ, МНОГУ ЛИГАВ

Ako ima nekoja dominantna dama na koja i treba personalen rob i sluga neka mi pise. Imam iskustvo kako rob od pred 2 godini, bi pravel apsolutno se sto treba, cistenje, gotvenje, masiranje, kupuvanje, i se sto e po zelba na damata za mene ne bi bilo problem. Pisete mi vo poraka

Ako ima nekoja dominantna dama na koja i treba personalen rob i sluga neka mi pise. Imam iskustvo kako rob od pred 2 godini, bi pravel apsolutno se sto treba, cistenje, gotvenje, masiranje, kupuvanje, i se sto e po zelba na damata za mene ne bi bilo problem. Pisete mi vo poraka
Odi bre lecise

Daj be sto diskriminiras samo za dami, imam 5 kubika drva za cepenje ako se predomislis da sluzis i na dzentlmeni.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom