STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.664
- Поени од реакции
- 14.539
Дали отиде парфемов?Edt, да, купен е од Schatze во Т.Ц. Бисер.
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 375479
Дали отиде парфемов?Edt, да, купен е од Schatze во Т.Ц. Бисер.
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 375479
Да. Le male го продадов.Дали отиде парфемов?
Не сум нашол, сакам да најдам некој половен/користен. Не ми треба 100-ка...Да. Le male го продадов.
Ти успеа да најдеш BDC EDP? Прашав во fabu колку е ама бидејќи го немаат на залиха не можат да проверат. Претпоставувам околу 8000?
Здраво, јас продавам деканти но најмалку 10мл и цената е 35€. А ако те носи патот Битола, за проба пари не земам .Dali nekoj prodava dekant Acqua di Sale od okolu 1-2ml. Nikogas go nemam probano i toa mi e dovolna kolicina da otkrijam dali e moj tip na parfem. Ili mozebi nekoj da znae kade go ima za da go probam?
Најдоброто што го имам мириснато од зара, нема јака проекција но мирисот е екстра.
Новиот Aventus e послаб, ама трае 10h +@Psyside што мислење имаш за Creed Aventus vs. Amouage Reflection?
Авентусот има некако митски статус, најдобар машки парфем според неколку луѓе со кои сум зборел и плус од рецензии по респектабилни профили на интернет. Само истите тие, речиси без исклучок тврдат дека денешниот Авентус нема врска со првата верзија на парфемот од пред десетина години. Тврдат дека со секоја нова серија парфемот е се послаб и послаб, дека има изгубено некои од највпечатливите ноти од првата верзија и дека денес не вреди за парите кои ќе ги дадеш. Под една од тие рецензии најлајкуван коментар беше од човек кој вика дека би платил и дупло од денешната цена само да може да ја добие првичната верзија.