- Член од
- 4 февруари 2012
- Мислења
- 5.943
- Поени од реакции
- 5.140
Јуни,Јули 200ден.Ќе се намалатли пелетите испод 180 или да фрлме печките у тајмаут
Јуни,Јули 200ден.Ќе се намалатли пелетите испод 180 или да фрлме печките у тајмаут
A1 класа? Тешко многу...Јуни,Јули 200ден.
Биоенерџи А1 лани тоа време по 200 ги земав од Пелетцентар.A1 класа? Тешко многу...
Ekolife не верувам да паднат под 250 денари.
Исто и ја Биоенерџи А1 195 ден од ВелесБиоенерџи А1 лани тоа време по 200 ги земав од Пелетцентар.
Лани тоа врме Ekolife беа 189 денари..Биоенерџи А1 лани тоа време по 200 ги земав од Пелетцентар.
Tenka rabota. Probaj najdi gi Max Energy od Pehcevo, do pred 1 nedela prodavaa za 230 den, ali sega posle prvi mislam deka ne naogas pod 280.Ima li nekoj aber od kaj da se kupat peleti A1 klasa a da ne kostaat kolku nova pecka?! Ocigledno sanjam deka kje najdam ispod 300?!
Svrtev na kup broevi, ispod 300 nekjat da cujat. Nekoi pa ne se ni javuvaat...Tenka rabota. Probaj najdi gi Max Energy od Pehcevo, do pred 1 nedela prodavaa za 230 den, ali sega posle prvi mislam deka ne naogas pod 280.
Se javiv, 300 gi dava i ne dostavuva do SkopjeАгро 9 ти Километар
Агро 9-ти Километар Ви нуди огревен материјал за претстојната зимска сезона! А1 класа 100% храстов Босански пелет, проверен квалитет, цена 280,00 ден; А2 класа цена 245,00 ден! Пакување од 15кг. За...www.facebook.com
eve ti nesto najeftino sega, ama za A2
За Термофлукс само пофалби! Три години глич нема.пријатели..... некој да не продава котел тука на пелети? да ен се откажа некој од котлето? барам да купам некои си 18 до 21 киловат од прилике..... и дај кажете искуства со екошпар милкуз и термофлукс ...
Ми нудат термофлукс 25ка половен 3 сезони користен за 95 000. Мислам ко за половен дека е скап... сакам да греам нова добро изолирана куќа со грејна површина од 130м2 односно 330м3 на собна температура 23 степени . Куќата е со ниски плафони и нови пвц панелни радијатори со термостатски вентили. Ми рачунаа неколку луѓе искача дека ми треба 18 до 21 киловат.За Термофлукс само пофалби! Три години глич нема.
Па не се нормални..! Тој котел нов не кошташе 95к!Ми нудат термофлукс 25ка половен 3 сезони користен за 95 000. Мислам ко за половен дека е скап... сакам да греам нова добро изолирана куќа со грејна површина од 130м2 односно 330м3 на собна температура 23 степени . Куќата е со ниски плафони и нови пвц панелни радијатори со термостатски вентили. Ми рачунаа неколку луѓе искача дека ми треба 18 до 21 киловат.
Прашањата шо ме мачат се.
Дали е скап котелот шо ми го нудат за таа цена
Дали котелот може да се користи и на дрва или е само за на пелети
Дали е соодветен или е јак за мои потреви
Дали ако се одлучам за ваков појак котел истиот ке троши повеќе бидејки е јак и снажен или напротив ке ја намали потрошњата.