Телеком Србија влегува во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Kako nisto +?, ke ponudat povekje internet normalno, ke si imaat svoja mobilna mreza i ke ja prosiruvaat i posle nekoe vreme ke si se prefrlat na svoja mreza, ke ponudat optika nivna, a ako im ostane i dogovorot od neotel so telekom za adsl ke ponudat i adsl najverojatno.

Другар ти или работиш во МТЕЛ или некој ја дупи жена ти од таму. Друго објаснување нема за твоиве дркања околу МТЕЛ

abe lugje treba oficijalno odobrenie da dobijat za spojuvanjeto, takvo da bese dobieno ke bese objaveno... kako se drugo i toa kaj nas se vlece ama valjda ima rok do koga treba da im se odgovori.... letovo spojuvanje ako vo megjuvreme ne kupat uste nekoj operator. Moe mislenje deka ke ja sirat mrezata na Neotel

abe lugje treba oficijalno odobrenie da dobijat za spojuvanjeto, takvo da bese dobieno ke bese objaveno... kako se drugo i toa kaj nas se vlece ama valjda ima rok do koga treba da im se odgovori.... letovo spojuvanje ako vo megjuvreme ne kupat uste nekoj operator. Moe mislenje deka ke ja sirat mrezata na Neotel
Definitivno ja sirat mrezata i vednas posle spojuvanjeto ke se ponudat poevtini paketi od prva raka mi e informacijata

Незнам зошто воопшто се објаснуваш. Човекот е изгубен во време и простор
Sporeduva a1 nova sim M, za 799 so 150+100gb ,so opcija za 10gb vo roaming......
Nema sporedba ama ,sto e rabotava so clenot ,ne znam....

Sporeduva a1 nova sim M, za 799 so 150+100gb ,so opcija za 10gb vo roaming......
Nema sporedba ama ,sto e rabotava so clenot ,ne znam....
Ako ponudat mtel samo so sim karticki bez popusti sekako deka ke bide poevtino, jas sporeduvam A1 Nova M so mCONNECT m, a ne sim mim toa mtel seuste go nemaat, nemozes da sporeduvas uslugi koi seuste gi nemaat dvata operatora kako da sporeduvas optika so bezicen internet.

Ako ponudat mtel samo so sim karticki bez popusti sekako deka ke bide poevtino, jas sporeduvam A1 Nova M so mCONNECT m, a ne sim mim toa mtel seuste go nemaat, nemozes da sporeduvas uslugi koi seuste gi nemaat dvata operatora kako da sporeduvas optika so bezicen internet.
Mozis da zemis dogovor na 12 meseci ili neopredeleno na mtel samo poskapuva tarifata za 200 den ,pa ako sporedime so ovie ceni so mtel doaga mnogu poskapo

Последно уредено:
Druze se slusas so pisuvas...???aloo tuka sme....
Mtel bez dogovor toj M od 999+200 bez dogovor, A1 nova M bez dogovor 999, na mtel 20gb .! na a1/ 150+100 gb.....i sega komparaciia ...???
Ostaj ne pisuvaj, koga ke ponudi MTel za 499/10~15 gb/povici&sms mozi da zboruvame....se drugo e na prazno...

Druze se slusas so pisuvas...???aloo tuka sme....
Mtel bez dogovor toj M od 999+200 bez dogovor, A1 nova M bez dogovor 999, na mtel 20gb .! na a1/ 150+100 gb.....i sega komparaciia ...???
Ostaj ne pisuvaj, koga ke ponudi MTel za 499/10~15 gb/povici&sms mozi da zboruvame....se drugo e na prazno...
Прескап е српски Телеком и нема да намали цени, можи само да појача нешто во пакетите ништо друго. Тие се дојдени овде да си ја дигнат вредноста на фирмата и да се пумпаат како најака фирма. Не си можат ни њо Кабелнет кој понуди поповолни пакети изминатава и 2021 година кога имаше супер пакети со интернет. Едната ја памтам беше за 550 - 15гб+неограничени разговори и смс, друга неограничено се за 700 денари, 50гб и неограничени разговори и смс и уште една 70гб и неограничени разговори и смс пред нова година за 830 денари, сега се 30 само.
Како и да е МТЕЛ се најскапи и тука завршувам.

Lycamobile evtin da ne bese? Sega duri gi smenija ponudite... zasega A1 so Combo e najevtin zs dava popust na site predplati i moze 10 giga roaming da dobies za 50 od sef... Ne zaboravajte, Mtel ima dzoker vo raka, toa se Arena sport kanalite... moze da im gi iskluci hahag
Автоматски споено мислење:

i druga rabota - klucno e da gi slusa klientite zs A1 za pogolemo Combo Box se barase 5 godini. Eve sea im baraat 5G paket i 1tb net, ne go voveduvaat... nemaa opcija ni da platis duplo za da imas bolje usluga, toa e skroz glupo
Автоматски споено мислење:

Detali za ovoj standard znae nekoj? idninata na tv ili? https://dvb-i.tv/

Последно уредено:
Detali za ovoj standard znae nekoj? idninata na tv ili? https://dvb-i.tv/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom