Часовници

pozdrav decki, ubava tema i ubavi mislenja.

Ima edna prodavnica vo carsija preprodava solidni repliki na luksuzni casovnici, vidov tag heuer chronograph od 300 evra.. sto mislenje imate vredi ili da ne si arcam parite za dzabe?
Искрено не ти се исплати да лупнеш 300 евра на копија, кога со тие пари можеш да си земеш доста квалитетен саат. Ако ти е за Таг боље рашири го буџетот уште малце и земи си половен оргинал.

Искрено не ти се исплати да лупнеш 300 евра на копија, кога со тие пари можеш да си земеш доста квалитетен саат. Ако ти е за Таг боље рашири го буџетот уште малце и земи си половен оргинал.

Шо ќе земе за 300 евра, Армани или Версаче? Убави Сеиковци што гледав скоро се околу 22к за автоматик.

ubavo kaza clenot Kadaif, se e do filozofijata. Iskreno mi padna ovoj tagov mn u oko za drug ne ni pomisluvam sega za sega.

Шо ќе земе за 300 евра, Армани или Версаче? Убави Сеиковци што гледав скоро се околу 22к за автоматик.

Само копија му е мајката. И тоа од 600 евра како тој Ролексот што го шерна погоре, подобар од оригиналот што бил.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Членот не кажа дека сака аутоматик, а кварцен хронограф се наоѓа сеико за тие пари. Да не збориме дека макар и шминкерско ѓубре како армани е сто пати боље од било кој фејк саат.

Само копија му е мајката. И тоа од 600 евра како тој Ролексот што го шерна погоре, подобар од оригиналот што бил.

абе не се палете одма. Го шернав ролексот чисто да се развие дискусија и така е мртва темава. Не ти викам ја да купуваш фејк ролекс. Темава е за саати и копиите се саати. Па зошто да не ги продискутираме.

Na noviov Casio Duro strelkata za sekundi na desnata strana od 12 do 6 perfektno udira na indentite za sekundi, a od 6-11 e kako na slikava, dosta izmesteno, state zosto obicno Duro se poznati po toa sto perfektno pogagale, znae nekoj dali postoi opcija za poevtino na nekoj servis da se promeni ova? Bi se naviknal na nego ama na drugiot casio perfektno si udira na sekoe :toe:

1683574856990.jpg

абе не се палете одма. Го шернав ролексот чисто да се развие дискусија и така е мртва темава. Не ти викам ја да купуваш фејк ролекс. Темава е за саати и копиите се саати. Па зошто да не ги продискутираме.

Пред да го шернеш фејкот тресна глупост за која заслужуваш пехар на форумов.

Инаку Ролекс продава околу милион часовници годишно. Замисли за ист часовник околу 1 милион луѓе се заебале и платиле по 20к, а истиот го има во Кина за 600 евра и најбитно од се е подобар од оригиналот.

Na noviov Casio Duro strelkata za sekundi na desnata strana od 12 do 6 perfektno udira na indentite za sekundi, a od 6-11 e kako na slikava, dosta izmesteno, state zosto obicno Duro se poznati po toa sto perfektno pogagale, znae nekoj dali postoi opcija za poevtino na nekoj servis da se promeni ova? Bi se naviknal na nego ama na drugiot casio perfektno si udira na sekoe :toe:

Прегледај го приврзокот 377831
Јас го имам истиот веќе 5 и пол години и до сега не сум имал проблеми со точноста. Времето го подешавам само при промена од летно во зимно сметање на времето и до тогаш не оди ниту минута напред ни назад. Батерија трае 3 години. Е сега ремчето ми се скина пред некој месец. Па ставив вакво ремче.
61Q6Cp8dEIL._AC_UY1000_.jpg
Иначе подоцна најдов и оригиначно ремче, али ова е помасивно и боље стои.

Јас го имам истиот веќе 5 и пол години и до сега не сум имал проблеми со точноста. Времето го подешавам само при промена од летно во зимно сметање на времето и до тогаш не оди ниту минута напред ни назад. Батерија трае 3 години. Е сега ремчето ми се скина пред некој месец. Па ставив вакво ремче.
Прегледај го приврзокот 377850
Иначе подоцна најдов и оригиначно ремче, али ова е помасивно и боље стои.
Ne mislev za tocnosta, mislev sto kozmeticki ne pogaga vo sredina na obelezuvanjata streklata za sekundi, ama ke se naviknam i vaka, za remceto visem naracav bond NATO strap zosto site online vikaa deka e uzas, ama vaka e mnogu bolje od sto ocekuvav, poise e kako guma nego plastika, iako mislam poudoben bi bil so nekoj pokvalitetno ili najlonsko NATO kako sto zemav ili nekoe 3rd party gumeno so bolje kvalitet

Денес видеово ми заштеди одење до часовничар.

Prv "premium" Casio sto go imam
Прегледај го приврзокот 378093

saphire staklo/titanium konstrukcija za 200$ e super, iako dadov 5000 den vo danok + "procesiranje" na fedex lopovi, toa e

Прегледај го приврзокот 378096
Со здравје да те служи. И јас ги меркав овие со сафирно стакло, али тоа со соларната батерија и радио-сигналот малце ме двоумат.

Ќе кажеш како ќе се покаже во иднина.

Со здравје да те служи. И јас ги меркав овие со сафирно стакло, али тоа со соларната батерија и радио-сигналот малце ме двоумат.

Ќе кажеш како ќе се покаже во иднина.
Toa so radio signal e skros proizborno da go koristis, ali mene mi se sviga, sea probav manual sync 3-4 pati (preku den bilo potesko da dobie signal) i setav niz dvor edvaj najde u edno mesto, ama nemozev da sedam u isto mesto 10 minuti pa na uspea, probav so aplikacija https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.houryo.dcf77emulator&hl=en&gl=US i preku taa uspesno se sinhronizira posle 5 min, sea dali avtomatski ke se sinhronizira preku nok ili ne ne znam, daleku sme od germanija kajsto e kulata za signal na toa, ako ne nisto, ako treba sinhronizacija so aplikacijana, ama mozes manuelno da mestis saati/sekundi/minuti kako i dae ako sakas se razbira, kako kaj bilo koj digitalen saat kako sto se mesti, sea za dolgovecnost ne znam se nadevam deka ke trae hahaha

Ќе кампираш неколку вечери на Солунска Глава, и белки ќе се синхронизира. Ем планинарење и здравје, ем точно време. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom