The xx
Russia state-affiliated bot. ☑️
- Член од
- 8 април 2013
- Мислења
- 7.582
- Поени од реакции
- 14.608
Пишува регионот. Ваљда едно од 18те населени места .У Запорожје, у градот е ова?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пишува регионот. Ваљда едно од 18те населени места .У Запорожје, у градот е ова?
Прашањето поише ми беше, дали Русите евакуираат или Украинците.Пишува регионот. Ваљда едно од 18те населени места .
Русите.Прашањето поише ми беше, дали Русите евакуираат или Украинците.
Тоа значи ќе се отворат Русите, нема да држат територија. Ќе има нафо славје изгледа, барем на почетокот.Русите.
Да дадеш ваква изјава, во ек на војна, е некако несвојствено освен ако не правиш шпанска серија. После ова јас би очекувал враќање Украинците во Бахмут и јово наново кланица, али сега со Кадировци.не го евакуираат цело Запорожје, само десетина км од линијата на фронт.
Иначе арно го издупија Пиригожин да излезе со таква изјава. Очигледно е дека армијата не ги сака баш вагнерците. Али тој елитизам не ми е јасен кога многу од единиците се релативно аматери за водење војни у регуларната војска.
Да дадеш ваква изјава, во ек на војна, е некако несвојствено освен ако не правиш шпанска серија. После ова јас би очекувал враќање Украинците во Бахмут и јово наново кланица, али сега со Кадировци.
Се плашит од Каубоите, познато е дека Козаците многу им се плашат на Каубоите.Што ги спречуваше до сега да го нападнат Зеленски? Мораше дронов да го нападне кровот мислиш Путин у поткровје со гулабите живее, па он бил цел. Курташак од држава у секој случај што незнае кај тера.
Тоа е, а некогаш Украинците ќе ни направеа услуга ама и тие станаа подгазни муви на западот.За малку ќе отишла шипурката.
Штета...
![]()
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Да дадеш ваква изјава, во ек на војна, е некако несвојствено освен ако не правиш шпанска серија. После ова јас би очекувал враќање Украинците во Бахмут и јово наново кланица, али сега со Кадировци.
Од една страна е добро што Пригожин вака јавно ги прозива и им дава се по список!!!Евакуација на Запорожје оти се спремаат за очекуваната офанзива на Украинците, не знаеш дали помеѓу тие цивили има некој што обработува за Украинците и издава позиции и сл така да според мене паметна одлука да ги одалечиш понастрана од фронтот. Е сега изјавава на Пригожин ми е малку чудна, исто ми е чудно и Руската официјална армија да не ги сака овие.. кој не би сакал платеници затвореници и сл што го пробиваат фронтот и жртвите 90% одат кај нив.