Пукање во школо во Белград

• Креатор на темата Креатор на темата Sladoledzija
  • Време на започнување Време на започнување
Не ме личи да речам ама ќе речам
Да си го тргнел јажето ќе имаше еден психо помалку вака 9 деца страдаа, некои се нашле таму во погрешно време, кои најверојатно не ни биле поврзани со тоа наводно малтретирање над сторителот.

Ја слушнав и аудио снимката од пукањето.
Па свака част, онака ни професионален убиец нема да направи.
Некаде прочитав дека еднаш го испразнал шаржерот кога го испукал стражарот и две девојчиња надвор, и пак ладнокрвно го наполнал и продолжил со решетање, и тие булинг да не му правеле ?
Дај бре
Детето било психопат, ако судиме според досегашните информации.
Ладнокрвно испланирал масакр, ги изрешети сите без око да му трепне.
Језиво, кај ја отворив снимката кај се запустив.

Веќе постојат еден куп заборавени случаи кои си го одзеле животот поради предмет на насилство и булинг.

Само од мојот клас имаше двајца кои беа постојана мета цели осум години комбинирано основно и средно и апсолутно во тие осум години никој од училиштето не се потруди да му помогни. И двајцата се моментално „шлакнати“ и имаат упропастен живот.
Кога беа тепани најчесто од повеќе души затоа што насилниците никогаш не одат сами, во нивните очи имаше таква здивеност, жар и желба за одмазда што доколку имале ресусри како што има сега можеби би направиле слична катастрофа.

Еве дваесет години подоцна, ситуацијата во училиштата не само што не е напредната туку е и уназадена. Ама децата еволуираат, пристапот до информации и ресурси е се поголем и поголем, па доколу не се промени ништо, еден ваков поттик може слободно да ја сврти топката и од уплашени самоубијци да гледаме поголеми катастрофи. За жал слики со свеќи на фб и продолжување по старо како што прават моментално сите, апсолутно нема да го решат овој проблем.

А овие чим прават таков булинг како деца, нема да пораснат во ништо подобри особи, па поарно да ги нема во светот отколку да тормозат и други во иднина.
Kako bajachi i idninata ja znaete.
Pomagate vo beznadeznosta na svetot.
I onie sto pravat buling go pravat toa od maka.
Roditelite od site strani go nasocija celo vnimanie kon pari, materijalizam i decata go ucat toa prvo od svoite roditeli, sekundarno od socijalni mrezi, takvi gluposti ko alfa mazi, andrew tate, dominacija na poslabi i slicno.

Kako bajachi i idninata ja znaete.
Pomagate vo beznadeznosta na svetot.
I onie sto pravat buling go pravat toa od maka.
Roditelite od site strani go nasocija celo vnimanie kon pari, materijalizam i decata go ucat toa prvo od svoite roditeli, sekundarno od socijalni mrezi, takvi gluposti ko alfa mazi, andrew tate, dominacija na poslabi i slicno.
Јас кога растев немаше ниту материјализам, ниту социјални мрежи, ниту ендру тејт, а пак вриеше вакви сурати, и тоа и машки и женски.

И ич не ме интересира што го донело до тој степен, преку нос од тинтрање на секоја будала и губење на време/ресурси за корегирање на непоправливи работи.
За тешки дела во затвори сум и за смртна казна, од шо мака да го јадат буџетот?

Затоа сум толку против христијанството со неговата глупа филозофија дека треба да го вртиш образот и да проштеваш, ова ти е контра природата и физичките закони.

Јас кога растев немаше ниту материјализам, ниту социјални мрежи, ниту ендру тејт, а пак вриеше вакви сурати, и тоа и машки и женски.

И ич не ме интересира што го донело до тој степен, преку нос од тинтрање на секоја будала и губење на време/ресурси за корегирање на непоправливи работи.
За тешки дела во затвори сум и за смртна казна, од шо мака да го јадат буџетот?

Затоа сум толку против христијанството со неговата глупа филозофија дека треба да го вртиш образот и да проштеваш, ова ти е контра природата и физичките закони.
Ti si eden od tie, samo mislis deka si glavniot lik vo svetot i ne si naidol nekoj da te spustii malku na zemja.

Sfakas li kolku e zlobno da opravdas ubistvo na 14 godisni deca koi edinstvenata greska ne e ni nivna, tuku nedostatok od vospitanie i vnimanie?

Видео

Уште една фаза на психопатија

- Зошто те има на списокот? - Не знам
- Дали го познаваш? - Не
- Од каде тој те познава? - Мене сите ме знаат
- Зошто твоите другари се на списокот? Не знам

Сето тоа ладнокрвно искажано неколку минути после масакрот.

Ti si eden od tie, samo mislis deka si glavniot lik vo svetot i ne si naidol nekoj da te spustii malku na zemja.

Sfakas li kolku e zlobno da opravdas ubistvo na 14 godisni deca koi edinstvenata greska ne e ni nivna, tuku nedostatok od vospitanie i vnimanie?
хахаха, далеку од главен, само прагматичен, а булинг ниту сум направил ниту толерирам.
Апла сум на земја јас, ти и слични не сте на земја чим барате оправдување во постапките на такви социопати.
Шу прајме за психичкото здравје на тој што е тормозен?
Детево ти е ученик на генерација, веројатно побитен за општеството и државата од еден куп клошари кои утре ќе вртат вочкице, или ќе се курваат по онли фенс, ама за жал од тие таквите доведен во ситуација да си го заебе животот.
Тие се опциите, или да трпел и да остане оштетен за цел живот, или да се свирне самиот и да си ги скрати маките, или ова што го избрал тој и да заглави по затвори/на тапет како убиец.

хахаха, далеку од главен, само прагматичен, а булинг ниту сум направил ниту толерирам.
Апла сум на земја јас, ти и слични не сте на земја чим барате оправдување во постапките на такви социопати.
Шу прајме за психичкото здравје на тој што е тормозен?
Детево ти е ученик на генерација, веројатно побитен за општеството и државата од еден куп клошари кои утре ќе вртат вочкице, или ќе се курваат по онли фенс, ама за жал од тие таквите доведен во ситуација да си го заебе животот.
Тие се опциите, или да трпел и да остане оштетен за цел живот, или да се свирне самиот и да си ги скрати маките, или ова што го избрал тој и да заглави по затвори/на тапет како убиец.
begaj be od tuka sekoj post ti e ist
pragmaticen lol

Мене списоков ми е језив, пола клас еј, овој или јадел масовна тортура или апла не бил добар у главата штом пола клас мразел и обележал. Повеќето од овие може не ни учествувале у булинг туку само се смееле од страна.
Па и тоа е булинг на некој начин. Тие ако го исмејувале и се смееле од страна (препраќале слики/видеа), биле соучесници. Има деца кои кога малтретираат други деца пред публика се дразнат и чекаат реакции кој колку ќе се смее, што ќе каже, дали ќе слика или снима со телефонот или ќе навива.
И некогаш сите тие константни дофрлања, префрлања, вреѓања, исмевања можат да бидат многу поболни отколку некој со клоци да те зарога. Кој осетил на своја глава знае дека тоа не е лесно и потешко се пребродува. А и не е лесно да си оставен сам на страна, а сите други да вперуваат прст накај тебе.

Одличен пример ќе биде случајов и за македонски стандарди. Како ке му се пријде . Најверојатно татко му ќе го изеде најголемиот товар/затворска казна како старател. Детево е прашање дали да се казни или ослободи ? Ќе натера промена на законска легислатива.

Одличен пример ќе биде случајов и за македонски стандарди. Како ке му се пријде . Најверојатно татко му ќе го изеде најголемиот товар/затворска казна како старател. Детево е прашање дали да се казни или ослободи ? Ќе натера промена на законска легислатива.
Ако не се затвори у лудница ќе прави бељи додека е жив овој, ќе наебат уште многу.

Видео

Уште една фаза на психопатија

- Зошто те има на списокот? - Не знам
- Дали го познаваш? - Не
- Од каде тој те познава? - Мене сите ме знаат
- Зошто твоите другари се на списокот? Не знам

Сето тоа ладнокрвно искажано неколку минути после масакрот.

Јако е ова. Сите ме знаат, демек јака фаца е.
Малиов изглеа сакал фаците да ги очисти, да си направи простор за него да доминира... дечки се е животински инстинкт и еволуција у прашање :icon_lol:. Џабе се пењавите тука 20 страни за тик ток

Јако е ова. Сите ме знаат, демек јака фаца е.
Малиов изглеа сакал фаците да ги очисти, да си направи простор за него да доминира... дечки се е животински инстинкт и еволуција у прашање :icon_lol:. Џабе се пењавите тука 20 страни за тик ток
90ти у Белград најјаките мафијаши вакви копиљаци ги утепаа, само што овој е ултра левел. У Србија врие од ваква искомплексирана дечурлана што е и нормално на некој начин, војни водеа 10 год. има импакт тоа.

Во исто време Сатурн ротирал со поголема брзина од што треба, а Марсот му се паднал во третата куќа, И ТОА БАШ кога Меркурот е Ретрограден.
ЈАСНО Е СЕ. И ние се чудиме после зошто направило детево масакар.
Нека ја прекинат истрагата веднаш. Паметном доста.

Не е он крив, што да прави кога е ШКОРПИЈА
#scorpioenergy #slay

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom