m:SAT TV Mакедонија Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
abe kako e prefiksot na mtel za sim karticka

На мтел броевите им почнуваат со 8 пример 0738ХХХХХ
Od 073, povejke operatori imaat broevi no komercijalno 073 2xx xxx cela 2ka serija e zakupena od aek od a1,koj iznajmuva usluga na green
A 073 8xx xxx odnosno cela 8ma serija ili 100 000 broicina se zakuoeni od Mtel
Inaku poedinecno i dr,operatori imaat pomala serija 073 zakupeno br, telekom/neotel

Што FTA канали има на М-Тел?!?

Дали имате лошо искуство со техничка подршка на Мтел?

Од октомври,пријавено за над 10тина ресивери за телевизија кои се ресетираат сами постојано/фирма се работи, само два пати имаат дојдено и не го решаават проблемот. Закажуваш да дојдат ,или немаат екипи доволно или одложуваат или надомест.

Многу се паднати.

Begajte sto podaleku od ova zlo... Mene vo noemvri mi zavrsuva dogovorot i oci ne sakam da i vidam

Дали имате лошо искуство со техничка подршка на Мтел?

Од октомври,пријавено за над 10тина ресивери за телевизија кои се ресетираат сами постојано/фирма се работи, само два пати имаат дојдено и не го решаават проблемот. Закажуваш да дојдат ,или немаат екипи доволно или одложуваат или надомест.

Многу се паднати.
Ne sum siguren ama koga se prijavuva tehnicki problem isprakjaat firma zastapnik isto kako i za instalacijata. Probaj prejavi se pak na 15010 i ubavo obrazlozi.
Автоматски споено мислење:

Begajte sto podaleku od ova zlo... Mene vo noemvri mi zavrsuva dogovorot i oci ne sakam da i vidam
Na sto se dolzi tvoeto nezadovolstvo

Ne sum siguren ama koga se prijavuva tehnicki problem isprakjaat firma zastapnik isto kako i za instalacijata. Probaj prejavi se pak na 15010 i ubavo obrazlozi.
Автоматски споено мислење:

Na sto se dolzi tvoeto nezadovolstvo
Пријавено е и во АЕК .Има позитивен одговор. Се направи спогодба за намалување на сметките и замена на ресиверите. Но пак се нестабилни. Аматерски однос имаат како да се почетници

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom