Prime
Оптимус
- Член од
- 4 јули 2010
- Мислења
- 6.120
- Поени од реакции
- 8.061
se slozvam ovde deka pelister nema nikakva vina, isto mislam deka teteks ke bidi kaznet i se ke mu e za dzabeПишиш во множина, "вакви работи"...има нешто друго сомнително? Дај бе отворете ги картите, на шо се сумљате? За вчерашната утакмица многу детали знам, едно ќе ви кажам, за вчера Пелистер е најмалку кабает. Да знајте некои работи ќе се засрамите за овие напади. Некои работи од километри се гледат, ама и слон воко да ни пикат ако не го отвориме окото нема да влези. А декси бара одговорност од претседателот во пост и подолу во коментар од нас за Митко стално поддршка...браво, па уште декси во право бил
vo slucajov najgolem problem spored mene e sho se preterva vo to kolku se dolgi racete na nashata uprava a to go nametnuva celo vreme deksi, nitu partija e zameshana posto partijata nema nikakva mokj, nitu ne znam koj drug, rezultatite se tie sho se tolku mu seci na ovie igraci, ne se izigra niedna nelegalna utakmica godinava kaj sho se poslabi izgubija, vinata mozi da se bara od aspekt deka potrosile poke pari od sho ima rezultat a deka imalo nekoja zameshanost vcera ne vervam