Мене ме занима од која националност се силувачите. Претпоставувам дека ќе бидат „македонци„...
Тешко на силуваниот, ќе мора да живее со таа беља до смрт...
За силувачите, очекувам осудување на најблагата можна казна.
Мене ме занима од која националност се силувачите. Претпоставувам дека ќе бидат „македонци„...
Ако ова е цената на процесот на вадење на нусињата од камена доба и нивен влез во 19ти век, немам проблем да се исклучиво они акушерки.Не престануваат маките на Албанците за правда!
Најново! Каурите се избориле за паралелка за акушерки, на медицинско у Скопје, да има и на македонски јазик!
За ова ли се бореше УЧК? Адем Јашари се превртува во гроб!
После ќе се чудите што не не примаат во ЕУ...
Нц. Ем се акушерки ем пак се во мушама. Во државна болница ако одиш имаш чувство дека си во болница во Исламабад.Ако ова е цената на процесот на вадење на нусињата од камена доба и нивен влез во 19ти век, немам проблем да се исклучиво они акушерки.
Нц. Ем се акушерки ем пак се во мушама. Во државна болница ако одиш имаш чувство дека си во болница во Исламабад.
„Како прво, на Косово не постојат српски општини. Нема ни албански, ни српски општини. Има општини во кои мнозинство се Албанци, има во кои тоа се Срби. Но, нема српски општини. Нема такви. Општините им припаѓаат на граѓаните. Нема општини по национална припадност“
„Додека бев во Тетово, се сретнав со градоначалниците на албанските општини во Северна Македонија.“
Потсети се дека воведоа и ден на жалост по повод смртта на злотворот кој рече дека вредело да загинат пола милион деца во Ирак заради остварување на нивните изопачени интереси.Ne znam samo koja budala treba da si da veruvas vo cest i sozivot so plemevo, abe tie se naiskomplekisarnite licemerni kopilinja sto moze covek da sretni, uste od raganje se ucat na omraza, nisto drugo neznaat,
koj e ovoj?Потсети се дека воведоа и ден на жалост по повод смртта на злотворот кој рече дека вредело да загинат пола милион деца во Ирак заради остварување на нивните изопачени интереси.
Баба Олбрајтова...скоро папсана.koj e ovoj?
Веќе резимиравме дека со племето нема соживот.Ne znam samo koja budala treba da si da veruvas vo cest i sozivot so plemevo, abe tie se naiskomplekisarnite licemerni kopilinja sto moze covek da sretni, uste od raganje se ucat na omraza, nisto drugo neznaat,