Tinder

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Се појасно ми станува дека проституцијата во Македонијае нужно и неопходно под итно приоритетно да се легализира. Одкако пишав пред некој ден по некој пост, бев бомбардирана со навреди, секс муабети, и секс секс секс, само тоа ви се мота во глава, па оди Германија на секој чекор ги имаш пуфови и ќе си задоволен.
povekje od 30 evra ne davam za tebe

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.868
Поени од реакции
3.082
На Нова Година можеш да си го смениш никот во Неебана. Очајна е слаба карактеристика за тебе.
Види и го српскиот, "јест неко устао на лева нога".
Немам време да поправам грешки, го имитирам Кили иначе, јас раце дигам од форумов, собрано е целото зло тука, дувло на исфрустрирани, нереализирани, и неиспразнети налик на мажи.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.570
Поени од реакции
14.000
Немам време да поправам грешки, го имитирам Кили иначе, јас раце дигам од форумов, собрано е целото зло тука, дувло на исфрустрирани, нереализирани, и неиспразнети налик на мажи.
То благодариме што не поштеди.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.148
Поени од реакции
9.621
Жени нема, све по фемина испобегаа.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
naah we can just recognize a cunt, nothing else

Член од
28 август 2013
Мислења
4.460
Поени од реакции
13.603
Не следам од почеток, ама ги провоцираш, навредуваш членовите тука и почна вакви одговори да добиваш...

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.868
Поени од реакции
3.082
Жени нема, све по фемина испобегаа.
Пишувај си и на фемина никој не те држи овде, не е ова партија. Јас си пишувам и на фемина ама ретко и тука ретко.
Автоматски споено мислење:

Не следам од почеток, ама ги провоцираш, навредуваш членовите тука и почна вакви одговори да добиваш...
Баш обратно е.

Член од
28 август 2013
Мислења
4.460
Поени од реакции
13.603
Пишувај си и на фемина никој не те држи овде, не е ова партија. Јас си пишувам и на фемина ама ретко и тука ретко.
Автоматски споено мислење:

Баш обратно е.
Не сакам да изигравам адвокат, ама зошто на други не им се обраќаат така?

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.148
Поени од реакции
9.621
Таму се собрало све исфрустрирано што има дунда. Ама да, ако некад планирам цвеќиња да одгледувам ќе направам профил таму.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.868
Поени од реакции
3.082
Не сакам да изигравам адвокат, ама зошто на други не им се обраќаат така?
Читај ќе видиш дека има доста што се навредуваат по темиве претежно или се препукуваат, не треба да бидеш адвокат за да сфатиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom