Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Како не е битно каде? Да не треба скопје да одиме да гледаме?
Рано е за зборање, ама многу е битно каде.

Секако дека дома е најбитно таман работа......Поентата е шо правев паралела со Нексе, тие не се оптеретват со салата гледат да го турнат "деспотот" Загреб и да ги израдуваат своите верни фанови....Тоа е за мене се! 18 години чекање....Еј...Затоа мислам дека титула е приоритет! А ЛШ ако е можно да се игра кај нас би било сууупер!!! е сега дали можи то е друго....

91C873D0-0223-4DD2-9ED7-F23EFF0AAEFA.jpeg
Дали ви текнува на овај играч? Класа беше над сите во тимот, какви асистенци и какви шутој имаше праено. Ова слика е од челинџ куп 2014 та негде , салата беше топ, плус двојче арамијата беше всала едно 15мин каравме по него и песна имаше за него си знај тој, и кореографија вкотел кај шо гори хихи, интересни моменти колку се ќефавме тогаш вака ќе биди онака, изгорени за успех.Со какви манипулации со никаков успех, пак опстанавме, и сега ко ќе ми текни на ракомет немам утакмица пропуштено 10 год, како ни беше тогаш одевме всала 300 души мраз во салата, искинати дресој, горе број 10 долу број 5. Ќе донесеја некој играч тој келнер во Босна упм, а имавме памтам Младен Чаќич го донесија како засилување тој 41година имаше хаха да си ебат веко.Чантурија какво крило имавме љуфнато немаше , па еден црнец голман Крис го зедовме , против вардар имаше над 20 одбрани го има на УТ цел натпревар.Какви мизерии сме имале еј, да ти се плачи, борбата продолжува ако Пелистер е јак ќе биди жива и Битола. Единствена светла точка во градот.

Прегледај го приврзокот 376156
Дали ви текнува на овај играч? Класа беше над сите во тимот, какви асистенци и какви шутој имаше праено. Ова слика е од челинџ куп 2014 та негде , салата беше топ, плус двојче арамијата беше всала едно 15мин каравме по него и песна имаше за него си знај тој, и кореографија вкотел кај шо гори хихи, интересни моменти колку се ќефавме тогаш вака ќе биди онака, изгорени за успех.Со какви манипулации со никаков успех, пак опстанавме, и сега ко ќе ми текни на ракомет немам утакмица пропуштено 10 год, како ни беше тогаш одевме всала 300 души мраз во салата, искинати дресој, горе број 10 долу број 5. Ќе донесеја некој играч тој келнер во Босна упм, а имавме памтам Младен Чаќич го донесија како засилување тој 41година имаше хаха да си ебат веко.Чантурија какво крило имавме љуфнато немаше , па еден црнец голман Крис го зедовме , против вардар имаше над 20 одбрани го има на УТ цел натпревар.Какви мизерии сме имале еј, да ти се плачи, борбата продолжува ако Пелистер е јак ќе биди жива и Битола. Единствена светла точка во градот.
Bogdan Nikolic :D
So Fitiljo i Drogata igraja na bekoj protiv Dukla Praga e ova. Papata normalno bese piker a Martin Jovanovski branese ja tepavme Dukla ama ne bese dovolno prvata utakmica tamu ja izgubija mnogu...

Sho ne se videlo i pominato so toj pusti Pelister od Bitola....

Прегледај го приврзокот 376156

Многу лажеше то Владе ГАЗЕТО.:D
За та утакмица со Дукла е интересно шо за прв пат јавно беше критикован Газето од рајата. ( настрана од пресојте на СДС).
Од та утакмица со Дукла му тргна на удолу работата со рејтингот на Газето. :popce:
Покрај та нова песна шо се пееше со Дукла, Газето беше поздравен со хитот на Чоканче.

Јака атмосфера имаше на ова утакмица.
Клубот отепан, ќора банка немаше та сезона ко игравме со Дукла.
Да не прајме муабет за сезоните од 2006 до кај 2017, секоја сезона плукни залепи.
Игравме во Горната Гимназија, во Медицинско, дресој немаше.

Овие бели дресој, беа од сезоната 2011/12.
Ко ја купија та Јако опрема.
Мамицата му ебаја на овие дресој, 4,5 сезони ги носеа истите.:pos:
Зелените се искинаја побрзо, овие белите појќе време истераја.:D

Мене ме интересира дали беа на бајачка жените и децата од уплаво , ако немате има еден во Кравари ќе му забај. :kuracc:
Ne be tie odat kaj Ivan Iscelitel od Kumanovo kako porano taka I sega ke mu kazi dali ke vlezat prva liga I bidat sampioni ili pak fuzija [emoji16]

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Најверојатно дербито ќе се игра на 6ти Мај (Сабота), бидејќи 7ми Мај е денот на полицијата.
Автоматски споено мислење:

Во скоро време се очекува да се објави солиден десен бек за наредна сезона, да се надеваме дека ќе биди се во ред.

Последно уредено:
https://24rakomet.mk/романските-клубови-располагаат-со-27-ми/

Видете ги буџетите на женските ракометни екипи во Романија и се ќе ви стано јасно зошто сме на ова ниво.
Кај нас шампионот во машка конкуренција од минатата сезона има буџет приближно на тој на Баја Маре која е 5/6 екипа во Романија... А се чукаме в гради дека сме ракометна нација и дека вложваме многу во ракометот.

Тука завршва дискусијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom