Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Лозари ги имаат едни од поубавите знамиња во однос на подгрупите.
Прегледај го приврзокот 375882

И ова човечево што се користи на секоја најава и на главниот транс (ми прави ќеиф моментот со превитканиот шал, добро е направено) се провлекува на повеќето транспаренти, а гледам беше објавена и тетоважа каде што е без шалот.
Прегледај го приврзокот 375883

Муабетот ми беше, што влијаело да одберат ваков тип на човече, забрадено, со џигерици од позади? :D
И на кореото во Охрид, двајцата кавадарчани се насликани на ист начин, целосно забрадени, запуштени во косите.
Прегледај го приврзокот 375884
Има ли ова некаква поврзаност со некои ликови од тој регион?
Истото само Редизајнирано, барем мене така ми личи

Attachments

• 53084ae1a2fceca1abab02461c421e69.jpg
    53084ae1a2fceca1abab02461c421e69.jpg
    41,3 KB · Прегледи: 35
Истото само Редизајнирано, барем мене така ми личи
Ништо нема редизајнирано чичоо овде сите логоа се од еден човек најголем уметник од Кавадарци што тој самиот ги црташе. Се што гледаш на сликите погоре е од него.

Ништо нема редизајнирано чичоо овде сите логоа се од еден човек најголем уметник од Кавадарци што тој самиот ги црташе. Се што гледаш на сликите погоре е од него.
Поштувам, и се извинувам

Slusnav nekoj muabeti demek dolarive i ovie od golemata nasa Шара kje idele na gostuvanje ima nesto vistina vo toa ili? Ednite se vo Kavadarci drugite vo Stip. Dokoga kje se kriete po vasite naselbi zalno pa i na domasni utakmici slabo ce ima

Golem propust kje bide ako ne odite za Ohrid takticka igra od voшka i da ne ve pustat rikanje od ezeroto Mameto nivno

Golem propust kje bide ako ne odite za Ohrid takticka igra od voшka i da ne ve pustat rikanje od ezeroto Mameto nivno
Дечко кој кажа дека нема да идеме за Охрид??????
Автоматски споено мислење:

Нејќам да ви праам малер ама со алфа не би тргнал за Охрид:pos:
Подобро Алфа него Голф 3ка :cool:

Нејќам да ви праам малер ама со алфа не би тргнал за Охрид:pos:

Возачите на Голф и Опел јадат пица бурек со мајонез за разлика од нив ние одиме пиешки :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom