- Член од
- 9 октомври 2022
- Мислења
- 2.167
- Поени од реакции
- 5.787
Готови се.Го нае*але Украинците ако е започнато масовно производство на ваквиве, па и посилни бомби.
Готови се.Го нае*але Украинците ако е започнато масовно производство на ваквиве, па и посилни бомби.
Само мене ли ми е чудно што има куќа веднаш до кратерот?Мислам дека е многу веројатно бидејќи секојдневно излегуваат видеа со ФАБ од целиот фронт.
Автоматски споено мислење:
Наводно резултат на ФАБ 1500.
Na veliki petok ja pustile a vo pon go slikale kraterot..Само мене ли ми е чудно што има куќа веднаш до кратерот?
Бомбава ископа 7м длабока дупка ама куќичка од 3м си стои до неа.
Нема црнила и траги од горење, и тоа ми е чудно
Има наведено авторот дека е старо видео. Што се зелениш ? Ја промаши пак? Нели намале авиација Русиве од старт според твојата експертиза?Расцутени листопадни дрвја во Украина во април. Сигурно е од годинава
Како ја сум ја промашил работата кога постирате видео од пред една година за тоа колку е јака руската авијацијаИма наведено авторот дека е старо видео. Што се зелениш ? Ја промаши пак? Нели намале авиација Русиве од старт според твојата експертиза?
Еве ти тазе.
Чекај сега она од Бахмут од вчера. Зошто се правиш на 90ет.Како ја сум ја промашил работата кога постирате видео од пред една година за тоа колку е јака руската авијација
... чудно е нели, ништо не е според учебникот по кој учевме, чудна војна, тоа ти е.Само мене ли ми е чудно што има куќа веднаш до кратерот?
Бомбава ископа 7м длабока дупка ама куќичка од 3м си стои до неа.
Нема црнила и траги од горење, и тоа ми е чудно
Ако го погледнеш видеото од Бејрут кога експлодира докот, уништува повеќе блокови на згради. Оваа има куќичка до неа на едно метро што си стои. Тебе ти прави логика тоа?... чудно е нели, ништо не е според учебникот по кој учевме, чудна војна, тоа ти е.
ова е сигурно во некое филмско студио правено и Путин ја има надгледувано работава лично да испадне уверливо.Ако го погледнеш видеото од Бејрут кога експлодира докот, уништува повеќе блокови на згради. Оваа има куќичка до неа на едно метро што си стои. Тебе ти прави логика тоа?
Да, секако дека има логика, а таа е дека во војна нема и не може да има никаква логика. (лично искуство)Ако го погледнеш видеото од Бејрут кога експлодира докот, уништува повеќе блокови на згради. Оваа има куќичка до неа на едно метро што си стои. Тебе ти прави логика тоа?
И јас не верувам ова да е од бомба предизвикано. Има премногу блиску до епицентарот многу трошни куќички и речиси нефиксирана ограда. За да некоја експлозија направи толкава дупка, а наоколу ништо нема чепнато. Не верувам дека е експлозија во прашање.Мислам дека е многу веројатно бидејќи секојдневно излегуваат видеа со ФАБ од целиот фронт.
Автоматски споено мислење:
Наводно резултат на ФАБ 1500.
Далеку поуверливо!@Klinton , еве уште едно видео за ФАБ1500, што мислиш за ова
кои се димензиите на кратерот, која е разликата на оваа со да речеме тактички нуклерани проектил?