Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немаат шанси со Пандевци, се засилија добро за вторава полусезона, ќе завршат пред Скопје сигурно.Мислам дека би се носеле со Скопје, не се ништо посебно,Скопје не е сигурен за бараж тука се со бодови со А.Пандев.се е отворено и таму не се знае.
По мене треба да почнеме со Величковиќ, а не со Папули. На тој начин нема да мора да имаме уште еден У-21 покрај Јусуфи, ќе може на пример Велковски да стартува како десен бек место Серафимов.Во Охрид без Вецески, уште еден голем нажалост тешко решлив проблем
На неутрален терен се играат баражите. Предноста на екипите од прва лига е во тоа што можат да имаат странци во составот, за разлика од второлигашите.Доколку играме бараж со Скопје да речеме дека се они моментално на таа позиција која води во бараж,каде би се играл на неутрален терен ? Или Скопје се домаќини?
Може во Велес, тоа би било одлично.За мајсторката со Скопје градски не е во игра бидејќи се менува тревата, а во Скопје освен едниот терен на ффм нема стадион со 2 трибини(чаир не е во игра). Многу веројатно да се игра вон Скопје, а и не верувам дека ќе биде Струмица зошто таму ќе се игра финалето на купот. Од ФФМ не очекувајте тоа да биде празник на фудбалот, очекувам да се игра во Велес или Штип во некоја среда од 17 часот во втора половина на мај. Наше е да дојдеме на стадион и да заврши добро за Вардар и да има приказни за внуците и синовите како што ние сме ги слушале за легендарната од 1979 година Вардар - Трепча. После тој меч многу нови вардарци се родија, а се намали навивањето за звезда и партизан
Или Тетово.. На крај може да биде Прилеп или Штип..Може во Велес, тоа би било одлично.
Toa e potajnatq rabota koja se zagovaraА како би звучело А.Д. Фк Вардар Скопје ?
Toa e potajnatq rabota koja se zagovara
Pa malku po malku stanuva poseizglea. Muabetov go znam pred 15tina dena taka da..Значи веќе станало јавна тајна.
Па споделете ја, за тие што не сме во тек