- Член од
- 11 декември 2013
- Мислења
- 1.404
- Поени од реакции
- 3.314
А што требаше да направат? Истовремено се играше и во градски, како да ве напаѓат, да завршат на станица и со месеци во судови, чим не споменуваш ти сме трн во око.15 луге присутни во Тетово на Тетекс-Воска. Од Балисти ни трага ни глас околу стадионот во Тетово. Навивате ли воопшто или сте во бојкот?Прегледај го приврзокот 375572
Значи некој некого ако спомне одма е битен и е трн во око? За вашиот стадион зборам, дојдовме до таму но испадна дека не сте присутни и не навивате, па прашав зошто сте во бојкот?А што требаше да направат? Истовремено се играше и во градски, како да ве напаѓат, да завршат на станица и со месеци во судови, чим не споменуваш ти сме трн во око.
Таков им е стилот секоја година, 5-10 утакмици годишно навиваат, остатокот не навиваат ради рамазанските, па бајрамските пости (ако постои нешто такво за курбан бајрам)Значи некој некого ако спомне одма е битен и е трн во око? За вашиот стадион зборам, дојдовме до таму но испадна дека не сте присутни и не навивате, па прашав зошто сте во бојкот?
Се знаеше и тогаш, одамна ја имаа објавено.Еве ги се јавија арнаутиве се знае кој стои позади уништувањето на графитот Сокол и Мац.Па уште се горди што фрлиле бела боја се сликале си отишле.
@mi11vall приберете си ги децата да не биде после леле мајко што ме снајде.
Прегледај го приврзокот 375561
Сакаш да ми кажеш дека има и наши што се со доларите и што прават штета на наши деца ???Таков им е стилот секоја година, 5-10 утакмици годишно навиваат, остатокот не навиваат ради рамазанските, па бајрамските пости (ако постои нешто такво за курбан бајрам)
Автоматски споено мислење:
Се знаеше и тогаш, одамна ја имаа објавено.
И им се десило оф леле мајко пред некое време, овие куртони не се ни шпонови туку се мешана екипа (има и македонци). Случајно налетале на наша екипа после некој месец, па било солзи сами капат прости ми. Не сум знаел, не бев јас, во подрум бев.
Да, доаѓаат кај силбо глумат мафијаши на основците што седат таму. Мешавина се македонци, босанци, турци и албанци, нешто ко поранешно КЦ. Нека не те изненадува, има македонци од Чаир што одат со доларите на трибина, влезени се во некој гето филм.Сакаш да ми кажеш дека има и наши што се со доларите и што прават штета на наши деца ???
Да, доаѓаат кај силбо глумат мафијаши на основците што седат таму. Мешавина се македонци, босанци, турци и албанци, нешто ко поранешно КЦ. Нека не те изненадува, има македонци од Чаир што одат со доларите на трибина, влезени се во некој гето филм.
Тие кц на времето идеа со цпв на трибина,на дерби утакмици со МЗТ беа во први редови поради лоши односи аеродром/чаир, знам многу дечки од бојси што поради таа политика на групата се откажаа од групата.Не знам за Шверцери ама порано кога постоеа тие клинци из чаира или како и да се викаа имаше секакви, од шошони до торбеши па и наши деца. Често имаше дешавки со нив низ град.
Иди покриј ушите клемпави и излезите од тој филмот дека сте некој навивачи... 15 деца напалени на њу баланс и Фред пери фалц изигравате нешто, абе една навивачка акција немате мрсули едни не постоите сте докажале 100 пута... Само на повик сте од партија ка ќе се јаваА што требаше да направат? Истовремено се играше и во градски, како да ве напаѓат, да завршат на станица и со месеци во судови, чим не споменуваш ти сме трн во око.
-Лозари, нови другари,
кротко веслајте кајчето
да не ми прајте бранови, бранови,
газето да си одморам!
Прегледај го приврзокот 375586