Да, за сега повеќе сум за HP оти поевтин е 50 евра и Ryzen подобро се покажува на multitasking.Si vo Germanija?
nemas razlika mnogu vo multitaskingot, no acerot ima podobar display ako ti e bitno toa.Да, за сега повеќе сум за HP оти поевтин е 50 евра и Ryzen подобро се покажува на multitasking.
Искрено ако ти е за ГТА 5ка не вреди искрено .... Играта е веќе истрошена и премногу модери има моментално и не е забавна .... Боље ако тераш за гејминг земи статичен компјутер .... Лаптопот ти е ограничен .... Те советувам како гејмер .....Здраво сакам да купам лап топ и да ја играм ГТА 5?
Кои од нив е подобар последните два се со 12 и 16 гб рам меморија.
Твој избор , твој пари .... Ние советувамеСтатичен имам мене ми е за лап топ
Ниту едниот ниту другиот, купи си МакБук и стави точка на купување лаптоп наредниве 5-6 години. Иако на работа кај мене се бара Њиндоњс заради Ексел и Power Query/MS Power BI Desktop, се држам до Мак од низа оправдани причини, Њиндоњс го виртуелизирам и добивам учинок ист како и кај Њиндоњс машините само со скоро дупло подолго времетраење на батеријата.Здраво, ве молам за помош, кој е подобрар од овие два лаптопи? Првично за работа онлајн и Canva, Adobe, а ако фаќа и некоја игра добро ќе е.
Не знам дали Ryzen е подобро или да си одам пак на i5.
dell opsto se podobri od lenovo i ryzenot e 7ca so 16 giga ram sto e mn pojak od i5ka i 8 giga ram,Здраво, ве молам за помош, кој е подобрар од овие два лаптопи? Првично за работа онлајн и Canva, Adobe, а ако фаќа и некоја игра добро ќе е.
Не знам дали Ryzen е подобро или да си одам пак на i5.
Да,да, јасно,macbook е поскап, иначе е убаво, ама плус сум ограничена овај патсо претплата на А1 за да биди на рати, фала ви за советот. Рајзен ми се нови и затоа прашувам, инаку и јас си велам 7ца ќе е подобар од i5, па и 16 рам има. Ќе го барам Dell од вторник. А здравје натаму ќе се менува ако треба.dell opsto se podobri od lenovo i ryzenot e 7ca so 16 giga ram sto e mn pojak od i5ka i 8 giga ram,
a macbook e mn poskap od ovie laptopi ne mozes da sporedis 70 000 80 000 plus laptop i 30 000
jas so poeni delot go doplativ nekoi 15 iljadi taka da za 15 iljadi tesko deka ke zemes macbook
Да. Комбинација на повеќе РАМ и поголема батерија.А ајде уште една споредба еве, меѓу двата Dell, пак би го бирале овај со 16GB? Овој е со i7.