Часовници

sto ne si otvorite tema za smart watch igrackite i da si debatirate tamu?
Праиме нормален муабет,шо се буниш бајо . Ништо лошо . Нова генерација на часовници се .... Сега на секоја работа дај да отвараме тема ....Глупо е .... Сакам и смарт сакам и традиционални

На работа ќе си туриш ѕиден часовник, а ако имаш монитор пред тебе имаш и саат ;)

А за разубавување на пластичар, или пак ако си имала генетска среќа :D
Глеај си ти колку е саат на твојот smart watch или монитор. Јас преферирам олд скул работи, така да задоволна сум со класичен рачен часовник. И ти си среќен и јас сум среќна. :ljubove:

Глеај си ти колку е саат на твојот smart watch или монитор. Јас преферирам олд скул работи, така да задоволна сум со класичен рачен часовник. И ти си среќен и јас сум среќна. :ljubove:
Не е муабетот за нашите преференци, муабетот ми беше дека се што покрива тој аналогниот, покриваат телефоните, мониторот, радиото во кола и тн.

Инаку и јас имам саати, али ми се за чалам, не дека многу го гледам времето :D
А за волја на вистината немам смарт саат :toe:

Не е муабетот за нашите преференци, муабетот ми беше дека се што покрива тој аналогниот, покриваат телефоните, мониторот, радиото во кола и тн.
Епа да де, покрива ама не е практично денеска да полниш и таблет, и bluethooth слушалки, и smart phone, и smart watch, лаптоп итн. А и немаш реална потреба од сите тие работи во еден ден. Така да, може да си го поедноставиш животот.

Ако субјективното мислење не се темели на лични прцепции и преференции, тогаш залудно постојат форуми..

Инаку и јас имам саати, али ми се за чалам, не дека многу го гледам времето
Секој со своите преференции за чаламење Лестер. :)
Се надевам заврши со контрење

Епа да де, покрива ама не е практично денеска да полниш и таблет, и bluethooth слушалки, и smart phone, и smart watch, лаптоп итн. А и немаш реална потреба од сите тие работи во еден ден. Така да, може да си го поедноставиш животот.

Ако субјективното мислење не се темели на лични прцепции и преференции, тогаш залудно постојат форуми..

Секој со своите преференции за чаламење Лестер. :)
Се надевам заврши со контрење
Таман работа контрање, најобична дискусија.
А ако си до толку по практични работи, тогаш треба да се вратиш на тие првите телефони кои држеа батерија по 10 дена, служеа само за повик и порака и тек-тук да отвориш e-mail.

LInbVSM.jpg

Ima nekoj vo ponovo vreme od creationwatches naracuvano? Seiko sto baram kaj niv e 176 evra, a kaj hronometar.mk e 390 evra apsurdno e, znae nekoj kolku carina se plaka? Dali e uste 23% total?

Сигурен си дека ќе биде оригинал?
Da, dosta poznat toj sajt, dosta go falat deka go koristele, istiot saat (Seiko SRPG37) e 185$ na amerikanski Amazon (ama bez shipping do kaj nas), na ebay nemozam da go najdam, a na creativewatches e 176 evra, ista cena kako na Amazon com, na hronometar SPRG linija im se po 20 000 - 25 000, em siromastija em poveke plakame za ovakvi raboti, toa e... Hronometar nemaat ni popusti ni nisto kako sto gledam, pred malc navlegov vo saati I planiram ovoj da mi e prv avtomatski saat na motanje, ama ne im davam 20 000 hahaha

Има вклучено достава ? Ако не колку плус ќе му дојде ? Рачунај дека за гаранција че се мачиш. Вака тука ти се физички одма за не дај Боже
So vklucena dostava da, ama ako e 23% carina ke dojde do 216 evra, sto e uste edno 160 evra poevtino od hronometar, ama za garancija da tesko toa, ako ima problem mozelo da im go pratis nazad za zamena, ama I toa verojatno nema da bide evtino, toa e rizikot...

Ima verzija na istiot saat sose shipping zaedno da dojde do 200 evra, moze I nesto ovakvo, ama tesko da se izbegne carina, mozebi preku FedEx ako prarat slusam se izbegnuvalo?
Screenshot_2023-04-29-22-02-49-802_com.ebay.mobile.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom