- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 21.510
- Поени од реакции
- 37.343
...барем овде на форумов, знаат тие што во текот на цела година во ЛП што ми пишуваат за некоја мака, дали има злоба во мене,Има злоба у тебе
Не кур ми филозофирај вака,
...барем овде на форумов, знаат тие што во текот на цела година во ЛП што ми пишуваат за некоја мака, дали има злоба во мене,Има злоба у тебе
Не кур ми филозофирај вака,
Везе нема со темава ама Парвати е најпознат псај транс лејбл, верувам членот е љубител на таква музика.хиндуист е ваљда според никнејмот, парвати е божица во хиндуизмот.
Да. А и омилена божица ми е заедно сс јапанску Шинто божицу Аматерасу.Везе нема со темава ама Парвати е најпознат псај транс лејбл, верувам членот е љубител на таква музика.
skoro site psy trans se inspirirani od hinduisticka religija.Везе нема со темава ама Парвати е најпознат псај транс лејбл, верувам членот е љубител на таква музика.
Не баш директно, иако на доста транс журки можеш да видиш декорации со мандали или sacred geometry кои се дел од хинду културата. Ако постои некаква врска тоа е гоата пошто носи име по областа Гоа во Индија, каде се правени првите журки во рани 90 ти.skoro site psy trans se inspirirani od hinduisticka religija.
Кој фактор си па ти некој нешто да ти образложува?Атеист си твој е изборот.Ако некој е верник тоа негов избор.Нема потреба на денешен ден да се исмејаваш со Христијанството.Пресфета Дарлинг.
Што е тун гњавење ако си дадеш мислење. Форум е, дискутирамо. Како Зурлу у тему за рамну сте. Не смеемо да иамо различно мислење. Верујте си у што сакате, ама образложите, дајте нелој пример, факт, нешто што ке натера и нас да размислимо дека старно е можно некој да воскресне. Еј пази плус зачнат у утробу на невину. Вау јака приказна нема што, наседнасте ептен. Славите си ви, верујте си, постите, фарбајте јајца. Ама не дискутирајте на просто ниво. Сфи сте исти еј, сфи сс исти "аргумент" : постои бе постои, оти јас така мислам, длабоко во себе знам дека постои.
Ајде убедите не дека постои. Океј ај на страну бог, миљон божестфа има.
Него конкретно тема е Исус воскресна.
Како може некој да се декларир како месија, син божји и да воскрсне, како, објасни га научно сфе тој.
Ајде спреми одговор у стилу nema ja sho da se ubeduvam so tebe, ja ke si veruvam, ke si postam, ke si se pricestam i ke si gejmam, postoi i tacka.
Аман бре Бјонс, најде со тие ропаци да се докажуваш....барем овде на форумов, знаат тие што во текот на цела година во ЛП што ми пишуваат за некоја мака, дали има злоба во мене,
Mozi se Makedonci so islamska veroispovest. Ne se site Makedonci po difolt pravoslavni.На темава немаше Албанци да млатат слама денеска. Туку лично Македонци. Тоа кажува се за нас. Шега од народ. #Хинду
Море бот, форум е, ако е затој никој не е фактор за да му се образложуе било што.Кој фактор си па ти некој нешто да ти образложува?Атеист си твој е изборот.Ако некој е верник тоа негов избор.Нема потреба на денешен ден да се исмејаваш со Христијанството.
Не е ниту право место, ниту пак право време за вакви прашања.Море бот, форум е, ако е затој никој не е фактор за да му се образложуе било што.
Не исмејавам, прашују еднлставно прашање. Објасни ми га процес на воскресение, што се дешава сс материјално, снемуе га, што? Објасни ако знаеш, мора ли некој да е јак фактор за да му се одговори едноставно прашање на форум што е место за дискусију.
Да ти одговору у тфој стил?
Кој фактор си па ти да ме прашуеш кој фактор сам ја хахаха.
Можемо сфи овакој да комуцирамо до сто и едно.
Еве и вруќа ме извреѓа, наместо да засула рукави и да објасни зшто она мисли дека Христос воскресе?
@Lowe2 тужан си зшто незнаеш у што веруеш или зшто незнаеш да га објасниш процес на воскресение на кое се базира цело ваше верување?
Ботињо од кај си па ти сигурен дека Бог не постои?Ај објасними која е смислата на животот?Од каде милијарда звезди и околу нив планети?Каде лебдат?Која е смислата на постоењето на универзумот?Јас едно знам кога би живееле според десетте божји заповеди светот би бил подобро место за живот.Тоа е доволно за да бидам Христијанин.Море бот, форум е, ако е затој никој не е фактор за да му се образложуе било што.
Не исмејавам, прашују еднлставно прашање. Објасни ми га процес на воскресение, што се дешава сс материјално, снемуе га, што? Објасни ако знаеш, мора ли некој да е јак фактор за да му се одговори едноставно прашање на форум што е место за дискусију.
Да ти одговору у тфој стил?
Кој фактор си па ти да ме прашуеш кој фактор сам ја хахаха.
Можемо сфи овакој да комуцирамо до сто и едно.
Еве и вруќа ме извреѓа, наместо да засула рукави и да објасни зшто она мисли дека Христос воскресе?
овај на игнор ми е, никаков корисен инпут на форумот од безвезални препиркиТраволта, сељанчана тешка.
Кое место е право, друг подфорум, што ви мења тој? А кое е право време, да почекамо после 12 или у понеделник?Не е ниту право место, ниту пак право време за вакви прашања.
Зошто овде задираш длабоко во чувствата на православните верници, зошто поставуваш провокантни прашања?
Не е убаво ниедна религија да се исмејува или омаловажува.
Дали се чувствуваш поголем или погорд сега?
Уреду е сони ериксон, не се нервирај, губиш од батерију.Ботињо од кај си па ти сигурен дека Бог не постои?Ај објасними која е смислата на животот?Од каде милијарда звезди и околу нив планети?Каде лебдат?Која е смислата на постоењето на универзумот?Јас едно знам кога би живееле според десетте божји заповеди светот би бил подобро место за живот.Тоа е доволно за да бидам Христијанин.