Да, рамна е, попут твој мозак...Тебе пророк нете цитирам, ти си дупла доза перен мозак. Рамна ли е земња?
Извини на питање...
Да, рамна е, попут твој мозак...Тебе пророк нете цитирам, ти си дупла доза перен мозак. Рамна ли е земња?
А днска не смеете, нели, господ не дава, ни зејтин не дава днска нели.на темата одрдена за дискусија прашувај, може ќе ти одговори некој после празников
Нема ден а да не посакаш да исчезнат и умрат шиптaрите, нема ден да не фрлиш со злоба кон црнци, гејови и слично, но ете сеа ќе внимаваш на речникот пошто велики петок било.Тоа, вака, сега ти го кажувам на Велики Петок.
После недела, со друг тон.
Лошото е што си офтопик и труеш со подбивање на тема за честитање празници.Пресфета Дарлинг.
Што е тун гњавење ако си дадеш мислење. Форум е, дискутирамо. Како Зурлу у тему за рамну сте. Не смеемо да иамо различно мислење.
Чудно не га спомна Груевски, дека дозволија албанско знаме да се вее у нашу државу и Мицкофски дека се пишманија за пописот...Нема ден а да не посакаш да исчезнат и умрат шиптaрите, нема ден да не фрлиш со злоба кон црнци, гејови и слично, но ете сеа ќе внимаваш на речникот пошто велики петок било.
Ајде од понеделник пак по старо, верници на батерии.
Воу нема полошо еј, ке ми пише греф Ацид или дедо боже?Лошото е што си офтопик и труеш со подбивање на тема за честитање празници.
Повели во катче религија дебатирај си таму.
Не дискутираш, ти хистеришаш и се понашаш ко кловн.Воу нема полошо еј, ке ми пише греф Ацид или дедо боже?
И кажа ви, не се подбивам, не трују,него прашују, дискутирам.
Лош бија офтопик бе. Ради деноф или онака?
Само се држам до она кое го знам и ме интересира, филозофија, религија. Како што и ти треба да се држиш кон она што го знаеш, фудбал.Дарлинг супер интелигентната, што има познавање од све и свашта на светов, експерт на буквално сите општи теми, нема одговор на ова.
хиндуист е ваљда според никнејмот, парвати е божица во хиндуизмот....не ми ги врти прашањата, првото прашање беше само дали парва е крстен, а второто дали во сегашност дома имал крштевка која парва по негов избор ја направил на друг, а трето ако е муслиман..
Не знам која ти е целта, па вака си упорен. Не те познавам ни кој си ни што си.Воу нема полошо еј, ке ми пише греф Ацид или дедо боже?
И кажа ви, не се подбивам, не трују,него прашују, дискутирам.
Лош бија офтопик бе. Ради деноф или онака?
Па одговори му на човекот. Еве и мене ме интересира и сакам да научам.Само се држам до она кое го знам и ме интересира, филозофија, религија. Како што и ти треба да се држиш кон она што го знаеш, фудбал.
што е прашањето?Па одговори му на човекот. Еве и мене ме интересира и сакам да научам.
Зошто одбивате да дадете одговор на човек што не знае а сака да научи?