Добро еве и Србин да сум. Србите такви какви што се сосе сите балканштини и глупости се интергалактички подалеку од вас. На крајот на денот и Србин да сум, ти пак си шиптaр. Не постои никој со мозок поголем од гуштер што повеќе би сакал да е шиптaр отколку Србин. Се надевам дека ова ти е доволно јасно.
Ајде сега за историјата иако ова ти објаснето трилион пати. Фамилијата на Скендербег имала словенски имиња. Не само православни за да се вадиш на теоријата дека албанците тогаш биле православни туку словенски. Не може факинг Воислава, Станиша, Репош, Мамица да се шиптaри. Татко му е закопан во манастирот Хилендар. Манастир изграден од
Стефан Немања.
Значи остануваат две опции. Или немате потекло од Скендербег, или имате што ве прави и вас словенски народ. Ако сте словенски народ драстично различната физиономија од цел останат Балкан го тврди спротивното. Или пошто си прост како и секој шиптaр да ти објаснам попластично. Има причина зошто целиот Балкан има скоро идентична физиономија кај и да одиш. А тоа е така ради ова:
На целата калакурница ебавање и кармакаша само вие отскокнувате од таа слика. И сега пази како на првооделенче ќе ти објаснам. Замисли се шетаме јас и ти по рурална субсахарска Африка по селата и гледаме црнци, Банту, Бушмани, Масаи, вакви, онакви и налетуваме на племе белци. Што ќе си помислиш прво? Дека они се домородни на афричкиот континент или ќе си ја чешаш главата од каде они тука? Епа така антрополози, историчари и лингвисти си ја чешаат главата од каде дојдовте да не дојдевте и од каде ви е јазикот за кој нема никаков доказ за постоење пред 15 век. Од друга страна па исто како и белците во Африка, не може од Марс да сте паднати. И кога ќе прочепкаш малце физиономии и ги гледаш педомухамеданците од кавказкиот регион сфаќаш дека нема промашај. На Османлиите исто како и на Енглезите со Австралија и Америка им требале луѓе за да колонизираат и затоа праќале робијаши. Османлиите ве црпнале од неполдниот Кавказ каде што само кози виреат и ви дале плодни земјишта тука и дозвола за башибозук, силување и колење само колку да биде оваа територија контролирана од нив и секако муслиманска. Од таму и вашиот култ кон козите. Од таму и вашата фасцинација од Турците, вашите стопани. Да точно пеете thank you USA, ама во душа џукелата си го знае и сака вистинскиот газда. Спомни му го ердоган на шиптaр во негативна конотација и види како ќе реагира. На некој од страна што ќе дојде ќе му биде нејасно зошто таа агресија во реакцијата при спомнување на човек кој воопшто не е шиптaр.
Имало песна од каде дојдовте за вас. Вие деца егзекутиравте, тепате каури по автобуси, во Арачиново ги утепавте сите Македонци, уништувате цркви, гробови, редовно вршите убиства и пљачки се гордеете со фашистичкото минато и имате група што се вика балисти, каурите пази молим те пееле песна. Па да е пеењето песна максимумот во вашето малоумно битисување во форма на агресија и простотија јас во хасан приштина ќе се прекрстам. Треба ли да ти кажувам Евреите како се справуваат кога нивните шиптaри шиптaросуваат? Или Кинезите со Ујгурите? Џамиите им ги прават јавни вециња.
https://theislamicinformation.com/news/china-converting-mosques-into-public-toilets/
Face it Африм, вие сте цивилизациското дно. арапите, пакистанците, талибанците и вие. А веќе не сум сигурен за арапите земајќи ги во предвид случувањата во Саудиска Арабија a и следниве истражувања:
A growing number of Arabs in the Middle East and North Africa say they are no longer religious, a major survey suggests.
www.bbc.com
Апсолутно се најдолно што може да постои. Религиски сте поданици на човек кој бил педофил, силувач, ограбувач на каравани, геноциден лидер. Политички Али Ахмети е докажан педофил. Убивате и браните убијци на деца, косово е земја со најголем број на борци во исис пер капита, инцест може оти иста крв било тоа, се изжувувате со се што не од вашите, вандализам, дивјаштво, го држите цел криминал во Европа од пљачки, принудна проституција, шверц на оружје и дрога па надаље бестијалија, општа неписменост и IQ на граница со ментална ретардација и не ми кажувај дека каурите ви бранеле да не ти ги извадам пак статистиките од Швајцарија каде испод 0.1% од шиптaрите се факултетски образовани. Тоа што сте искривени како орки и што од кожичката на детето што го сунетирате правите супа која ја давате на женските членови од смејството е најбенигното од сите гадости како и неплаќањето данок, и крадењето струја. И те боли нели? Знам дека те боли. Не е лесно да си дел од најдолната, најгнасната, најмалоумната форма на човековото постоење. Тоа е тоа. Тоа е вашата приказна. Каде и да стапнете исто како и хиените од Кралот Лав запустувате се. Ќе ги исечете сите дрва, ќе изградите дивоградби кои ќе се рушат сами и ќе ги затнуваат канализациите, ќе се паркирате насекаде предизвикувајќи општ хаос, ќе ја уништите цела инфраструктура од патишта и кабли до клупи за седење, автобуси, јавни канти за ѓубре и контењери, до лулашките во паркчињата за деца.
Ќе ти дадам еден пример за крај. Кога умре оној урук хаито во кафичот на Кале во шпонските медиуми пишуваше дека бил хуманитарец. На социјалните мрежи кога медиумите ја објавуваа веста и кога некои одздола ќе пишеа коментар дека оној што се бави со кримнал на крај така ќе заврши имаше наезда на орки кој ги пцуеа, колнеа и закануваа на тие што го пишале тоа. Пази ни спомнување шиптaр ни ништо. Само дека криминалците тоа ги чека.
Така што Африм ви посакувам што побрзо да ги наполните скелињата, канализациите и септичките јами во Швајцарија, а оние што се бават со криминал и затворите и дупките во земјата. Тоа е најблагото нешто што го заслужувате. И да ја земете и пола и цела Македонија се ќе опустошите и ќе бегате како косоварите пред некоја година кога на автобуската во Приштина се тепаа за запад.
Despite reports of packed migrant buses, Kosovo police say they are unaware of any fresh mass movement of asylum-seekers to Western Europe.
balkaninsight.com
Остани ми во добро здравје, да ме смееш и мене и сите тука на форумот уште долго време. Биди си оној шиптaр куве што го сакам.
Од каде дојдовте да не дојдевте. Тоа сме пееле. Ебате шиптaрот.