- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 12.770
- Поени од реакции
- 9.891
Која мизерија си. Типична пичка човечка.Кој би разбрал неартикулисана лоботомирана особа, или поточно вулгар.
Исфрустриран сељак.
Која мизерија си. Типична пичка човечка.Кој би разбрал неартикулисана лоботомирана особа, или поточно вулгар.
Дај бе прекини ебате куртонот.Која мизерија си. Типична пичка човечка.
Исфрустриран сељак.
bugar jas sum ok i zdrastveno i mentalno ne se sekiraj za mene, slobodno pukaj.Би ти реплицирал,ама не си добар здравствено.Така да терај со твоите фрустрации и мизерен живот.
Автоматски споено мислење:
Ова ќе го каже малечката невеста,која гзето го ставила на изволте да отиде во Белгија да се циганчи,а во исто време да пљука од таму кај што јаде леб.Типично ромски (да не кажам цигански) карактер.
Зошто би бил јас исфрустриран ако ти си вулгар?Која мизерија си. Типична пичка човечка.
Исфрустриран сељак.
Ваљда се шегуваш? Преинформирај се за оваа работа...Од прва рака ти кажувам дека не е точно ова што го пишуваш за колите.Војна се деси меѓу Украина и Русија, па да купиш нова Европска кола мора да чекаш месеци. Камо ли Кина да го нападне Тајван, којзнае дали ќе се продаваат компјутери и телефони.
Не е точно дека се чека/ше за нова кола? Или дека чекањето не беше поврзано со војната?Ваљда се шегуваш? Преинформирај се за оваа работа...Од прва рака ти кажувам дека не е точно ова што го пишуваш за колите.
За телефоните и компјутерите е пропаганда на комунистичките водства за да се прикажат дека без Кина не се можи.
Која кола сакаш да ја купиш? Ајде бујрум одбери модел и да провериме дали ја има или не. Може?Војна се деси меѓу Украина и Русија, па да купиш нова Европска кола мора да чекаш месеци. Камо ли Кина да го нападне Тајван, којзнае дали ќе се продаваат компјутери и телефони.
avstalijaКоја кола сакаш да ја купиш? Ајде бујрум одбери модел и да провериме дали ја има или не. Може?
Кур ме боли искрено за Австралија. За во Европа е муабетот. Не постои автомобил во моментов за кој се чека 6 месеци. Освен ако не бараш нешто што се произведува во ретки примероци и се чекало секогаш, што е нормалноavstalija
Russia-Ukraine conflict to worsen new-car shortage -
Significant local impacts expected from eastern European crisis as car-makers idle plants and exit Russia.business.carsales.com.au
uk
How war in Ukraine is lengthening car waiting lists
The impact of the Ukraine-Russia conflict is being felt in all parts of the world and global economy. Manufacturing and production plants are directly affected, and supply chain disruption spells rising costs for new cars.www.parkers.co.uk
indija
Russia-Ukraine crisis: Why waiting period for your SUV will only get longer - Times of India
India Business News: The automobile sector is unlikely to get a respite from the ongoing semiconductor shortage. That’s because Russia and Ukraine produce 75% of the neontimesofindia.indiatimes.com
da de posto malku se 6 meseci... porano plati nosi bese...Кур ме боли искрено за Австралија. За во Европа е муабетот. Не постои автомобил во моментов за кој се чека 6 месеци. Освен ако не бараш нешто што се произведува во ретки примероци и се чекало секогаш, што е нормално
Навистина нема потврдоглаво створење на форумов од тебе. 6 месеци се чекало за да купиш нова кола, која оди во стандардно сериско производство. Еве кажи кој бренд и модел го сакаш одма ќе побараме понуда и да видиме колку време се чека.da de posto malku se 6 meseci... porano plati nosi bese...
pred vojnata jas vlagav u salon, plakav i istiot den si ja nosev kolata doma. ova vo AUS. isto bese i vo UK i vo 90% od normalniot svet. moze da se cekase nekoj den do nedela ako boja nemaa ko sto sakas pa da ti donesat ama nikogas nikade ne se cekalo 6 meseci za obicna kola...Навистина нема потврдоглаво створење на форумов од тебе. 6 месеци се чекало за да купиш нова кола, која оди во стандардно сериско производство. Еве кажи кој бренд и модел го сакаш одма ќе побараме понуда и да видиме колку време се чека.
Кога сме веќе на тема, еве едно видео... од Артјомовск-Бахмут, се гледа од кој степен е војната за оваа место, скоро па се е ....До кај е Шојгу со Бахмут?