Ingvar
MONAD
- Член од
- 28 март 2020
- Мислења
- 4.059
- Поени од реакции
- 9.446
Многу подлабока е целата заебанција, поврзана е со феноменот на hivemind(колективна свест) и индивидуалност.па и родителите мисири заедно со него
Многу подлабока е целата заебанција, поврзана е со феноменот на hivemind(колективна свест) и индивидуалност.па и родителите мисири заедно со него
и како родителите го воспитале да биде срамежливо? Татко му ли треба да иде со него да го едуцира како да приоѓа и да му биде вингмен?Ако се бара вина некаде тогаш е у родителите кои го воспитале да биде такво детето, без разлика женско или машко.
Не се сложувам јас, него кажав дека е исто и со вас машките.Значи ти се сложуваш со ова штом одговараш со ваков одговор.
Nosi maica so flaer, - Nemoj ni da pochinjesh ako ne mozesh 3x-а зашто не ни приоѓаат, пошто се плашат од корпа ради соодносов?
па и тоа е турн оф да си несигурен во себе.
А ме интересира чисто од перспектива тука, збориме еднаквост. Значи рецимо еве идам у кафич/бар/диско и има погледи со некоја цура, зашто мора да пријдам јас како машко. А ако она не пријде (а нема) може ли да кажам топ е цуцата ама некако несигурна, а тоа е турн оф?а зашто не ни приоѓаат, пошто се плашат од корпа ради соодносов?
па и тоа е турн оф да си несигурен во себе.
Бац остави ги не им се нервирај..во последно време гледам во црна хроника женски се млатат меѓу себе пичвајз прават,напаѓаат полицајци и тако даље и такви вести ќе читаме се повеќе и повеќе..уживај и кулирај и прати црна хроника/статистика и еден ден се ќе си дојде на свое...Пишав на тема за феминизмот “Трипати Ура за феминизмот“, едно од “Ура!“-та беше за социјалните мрежи како канал за женско самоизразување. Се покажавте какви сте и која ви е играта. Дека не ви приоѓаат не значи дека се срамежливи. Проста статистика е во прашање.
Можда било само повеќе драматично во real life, сега е на форум со испади ко секојдневно отварање на теми и опседнатост со жениЈас што сакав да кажам, кажав. Какви самодоверби, каква корпа, каков бакрач. Те нема на радарот на еготриповите, биди благодарен што те нема. Затоа сме тихи. Тоа самодоверба, речник, постапки, удварање, тоа умре со генерациите пред социјалните мрежи.
Oк разбравме.Не се сложувам јас, него кажав дека е исто и со вас машките.
Ти не си видел, јас сум видела, и не вреѓај само затоа што не ти се бендисува моето мислиње.. смотана бе.Oк разбравме.
Демек вие жените "не" одите за пари, за тоа не се слагаш, само од љубов одите.
Но исто е и со нас машките како утеха на тоа дека вие одите само за тоа - за пари.
Вие не ојте за пари но затоа, ние сме исти како вас, ние ојме за пари .
Не биди смотана, кој 20-27 годишен маж си видела да оди со 50-70 годишна баба.
А од друга страна фудбалерите,бизнисмените,политичарите на 40-60-80г ренде прават 18-25-35 годишни девојки.
Харем имаат по домовите со 10+ жени.
A witch, a witch!Многу сакам срамежливи момци. Ги јадам за доручек.
Добро утро.Многу сакам срамежливи момци. Ги јадам за доручек.
Све е тренинг, и за успешен тренинг треба добар тренер, а кои се ако не родителите најважните тренери на своите деца. Не дека нема да можат самите да научат ако имаат капацитет, ама подобро е на скратено, ќе заштедат многу енергија и време.и како родителите го воспитале да биде срамежливо? Татко му ли треба да иде со него да го едуцира како да приоѓа и да му биде вингмен?