Нема проблем, можам да ти понудам професионално спакован декант 10мл - 25€ - https://extravagance.mk/index.php/product/percival-parfums-de-marly/ ако сакаш да го ставиш во ротација.
Или би ти предложил да го побараш Chanel Egoiste како поевтина алтернатива, а со 90% сличност.
Поздрав и имај убав ден.
Не испадна ништо со Персивал, имаше нешто проблем со Western Union, 120+ ml за 130 евра. Гледав рецензии и често го споредуваат со дизајнери, т.е. дека нема ниш квалитет, па можда и добро што не бидна работа. Денес си порачав Armaf CDNI edp 200ml, па ќе имам време да разгледам во периодов кој следни некој добар цитрусен ниш со добра проекција.
Здраво Другари
Сакам да ве прашам дали знаете да има поевтина варијанта на Hugo Boss just diffrent ( најдобра опција зара)?
Го имам оргиналот, но барам некој за секој ден што има мирис на Hugo Boss JD @Psyside
Здраво Другари
Сакам да ве прашам дали знаете да има поевтина варијанта на Hugo Boss just diffrent ( најдобра опција зара)?
Го имам оргиналот, но барам некој за секој ден што има мирис на Hugo Boss JD @Psyside
Здраво, имам шише од 100 ml (75) од Prada Luna Rossa Ocean, кој искрено ми е омилен парфем, но дознав дека еден мој другар е алергичен на него, па решив веќе да не го користам. Во шишето има отприлика уште 75 ml. Ако некој е заинтересиран, можам да му го дадам за ниска цена, да речеме 2700.
Исто така имам и шише од Rochas L'Homme, исто 75 ml, кое би го продал за 2000, или двата парфеми заедно заедно за 3700.
Двата се тоалетна вода, од овие конкретни парфеми нема други верзии како парфемирана вода или парфем.
Цените на овие во продавница се 6800 за Prada, а 5580 за Rochas.
Поздрав
Автоматски споено мислење:
Дополнување: Prada Ocean ми е купен во февруари, а Rochas L'Homme лани во лето. Двата се чувани на ладно и темно место.
Цените се флексибилни.
Здраво, имам шише од 100 ml (75) од Prada Luna Rossa Ocean, кој искрено ми е омилен парфем, но дознав дека еден мој другар е алергичен на него, па решив веќе да не го користам. Во шишето има отприлика уште 75 ml. Ако некој е заинтересиран, можам да му го дадам за ниска цена, да речеме 2700.
Исто така имам и шише од Rochas L'Homme, исто 75 ml, кое би го продал за 2000, или двата парфеми заедно заедно за 3700.
Двата се тоалетна вода, од овие конкретни парфеми нема други верзии како парфемирана вода или парфем.
Цените на овие во продавница се 6800 за Prada, а 5580 за Rochas.
Поздрав
Автоматски споено мислење:
Дополнување: Prada Ocean ми е купен во февруари, а Rochas L'Homme лани во лето. Двата се чувани на ладно и темно место.
Цените се флексибилни.
Ги продадов двата.
Ако сака некој имам Le Male 40 ml од Jean Paul Gaultier, сосема нов, купен пред некој ден, вчера го отворив, само 4 пати имам прснато. Го продавам за 1800 денари.
Ги продадов двата.
Ако сака некој имам Le Male 40 ml од Jean Paul Gaultier, сосема нов, купен пред некој ден, вчера го отворив, само 4 пати имам прснато. Го продавам за 1800 денари.
Да ве прашаат во моментот кои се Топ 5 EDP, кој би бил вашиот одговор?
Прашувам за период од Мај до кај Септември.
(во дилема сум, па одговорот ќе ми помогне при изборот, затоа го поставувам прашањево)
Да ве прашаат во моментот кои се Топ 5 EDP, кој би бил вашиот одговор?
Прашувам за период од Мај до кај Септември.
(во дилема сум, па одговорот ќе ми помогне при изборот, затоа го поставувам прашањево)
Btw, го продавам парфемов кој оваа зима најчесто го носев. Трајност над 12 часа и проекција 6+, клон на Initio oud of greatnes. 75ml. Чисто ради тоа што ми здосади да го носам. Може и замена. Цена 3000 денари, бесплатна достава.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.