Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    759
Провери негде колку е минималецот во Русија, онака не се срами убаци гугл ќе ти каже.
Зошто да се срамам? Вистината е една и јас не бегам од неа. Погледнав на гугл, некоја нивна статистика вика минималец у Русија 200 евра, потоа видов во истите статистички графикони средна плата во Босна 1036 евра, во Молдавија 630 евра и во нашата мила Северџанија 890 евра и се ми стана јасно.

Прво пребарувачките алгоритми на Гугл да бидат јавно објавени за да се знае колку се веродостојни податоците кои тој Интернет пребарувач ги прикажува.
Поарно ова да го кажеше шварци него да лупета и да меша бројки.

Ама ти си јак теоретичар, он не е изгледа.
Автоматски споено мислење:

Зошто да се срамам? Вистината е една и јас не бегам од неа. Погледнав на гугл, некоја нивна статистика вика минималец у Русија 200 евра, потоа видов во истите статистички графикони средна плата во Босна 1036 евра, во Молдавија 630 евра и во нашата мила Северџанија 890 евра и се ми стана јасно.
Супер, испаѓа значи наци Русија која држи континент со највеќе ресурси обезбедува понизок минималец од северџанија.

И вас ве праќаат тука руски просперитет и источни алијанси да продавате. :icon_lol:

Поарно ова да го кажеше шварци него да лупета и да меша бројки.

Ама ти си јак теоретичар, он не е изгледа.
Автоматски споено мислење:

Супер, испаѓа значи наци Русија која држи континент со највеќе ресурси обезбедува понизок минималец од северџанија.

И вас ве праќаат тука руски просперитет и источни алијанси да продавате. :icon_lol:
Само ти безпари им работиш да си ебеш векот. Цитро зима пари, а ти не :)

...јас не знам зошто го цитирате и му коментирате, очигледно влезен е тука да провицира и да ве трола, самото негово пишување ,,наци Русија,, за држава која даде милиони жртви и го ослободи светот од нацизмот доволно кажува колку му сече нит знае светска историја, нит знае кај се наоѓа, крај со такви не наоѓате, напротив само го храните да трола понатаму!

Провери негде колку е минималецот во Русија, онака не се срами убаци гугл ќе ти каже.

toj sto e na minimalec samo toa ke misli... zaebi proseci, zaebi narod kako zivee i zaebi iskustva od tamu, zaebi videata.... minimalecot e biten

До каде е процесиуриањето на Владимир Путин за во Хаг ?!?!!? :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Работат на случајот.

Многумина се и тешко се координираат. Еве во Буча, никако да се договорат за бројките на наводно убиени цивили во наводниот масакр (што го открија денови откако Русите се повлекоа, пошто некако не ги забележале труповите по улиците).

Но јасно е дека како минува времето, така раснат бројките. До следната година ништо чудно и над 1000 да порасне бројката.

1680593146491.png

1680593133776.png

1680593112663.png

1680591168115.png

Zal me fati malce za blogerot dali ima nesto novo za slucajot?

toj sto e na minimalec samo toa ke misli... zaebi proseci, zaebi narod kako zivee i zaebi iskustva od tamu, zaebi videata.... minimalecot e biten

Тоа е тоа, не е битно што јас едвај сврзувам месец со месец, битно гугл вика дека пливам во пари.

Zal me fati malce za blogerot dali ima nesto novo za slucajot?

Жал треба да те фати за Украинците, не можат да победат на воено поле па почнаа со терористички напади првен Дугина сега и блогерот. Следно во низата потези може ќе почнат и со бомбаши самоубијци како исис

Тоа е тоа, не е битно што јас едвај сврзувам месец со месец, битно гугл вика дека пливам во пари.
Паразитира на форум 24/7 , па се жали дека пари му фалеле и едвај врзувал месец со месец.

Жален ти. Социјално зимаш?

Жал треба да те фати за Украинците, не можат да победат на воено поле па почнаа со терористички напади првен Дугина сега и блогерот. Следно во низата потези може ќе почнат и со бомбаши самоубијци како исис
Дајте бе ставајте линкови за настаниве кога веќе ги збориме. Не се некои рандом престрелки на двете армии.
Очигледно е дека се лечење комплекси поради воените порази.

Ја освен тоа сликите со рушевините од пред неколку страни друго ништо не знам за нападов. Со блогерот па ич.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom