SkyShowtime (стриминг платформа за гледање филмови и серии)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Дали почнаа да додаваат македонски превод на филмови/серии на платформава или слабо?

Дали почнаа да додаваат македонски превод на филмови/серии на платформава или слабо?
Слабо [emoji849]
Има Српски,Босански преводи

47b26d82f6e76e64ab33e8039d1c402e.jpg

Англиски превод има на сите филмови/серии, а исто скоро се е преведено и на српски, хрватски, босански.. Јас вчера активирав и веднаш им пишав на корисничката поддршка дали ќе има преводи и на македонски и ова е одговорот што го добив "Со задоволство ве информираме дека содржините се достапни со македонски преводи на платформата SkyShowtime . Нашиот тим работи на платформата SkyShowtime и се обидува да го подобри корисничкото искуство со додавање на повеќе содржини на повеќе јазици/преводи", иако не сретнав до сега содржина со македонски превод...

IMDb: : The Lazarus Project

Дали јас неможам да ја најдам серијава или голем број серии нема на македонскава верзија од SkyShowtime што ја нудат за 3 евра?

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Англиски превод има на сите филмови/серии, а исто скоро се е преведено и на српски, хрватски, босански.. Јас вчера активирав и веднаш им пишав на корисничката поддршка дали ќе има преводи и на македонски и ова е одговорот што го добив "Со задоволство ве информираме дека содржините се достапни со македонски преводи на платформата SkyShowtime . Нашиот тим работи на платформата SkyShowtime и се обидува да го подобри корисничкото искуство со додавање на повеќе содржини на повеќе јазици/преводи", иако не сретнав до сега содржина со македонски превод...

Ги нема на Philips SAPHII платформата........ Gley.mk се додаде на Philips Saphii што е мал сервис во споредба со овие..

Овие почнаа и да се рекамираат со трејлери на кои има македонски преводи, а сепак сеуште ништо на платформата. Не е дека нема други преводи, туку се осеќам деградиран што има преводи на сите можни јазици, освен на македонски. Скоро секој ден ги замарам на лајв четот кога ќе додадат и одговорот е дека работат на тоа но уште ништо...

Овие почнаа и да се рекамираат со трејлери на кои има македонски преводи, а сепак сеуште ништо на платформата. Не е дека нема други преводи, туку се осеќам деградиран што има преводи на сите можни јазици, освен на македонски. Скоро секој ден ги замарам на лајв четот кога ќе додадат и одговорот е дека работат на тоа но уште ништо...
јас ја откажав претплатата ... слаб избор на содржини , не вреди по мене 3 евра месечно

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Имам проблем со наплата, од како ми се појави порака да ги ажурирам податоците за плаќање на месечната претплата, ми се наплати на два пати само по 60ден. а месечната сума остана ненаплатена, претходниве неколку месеци немало никаков проблем со автоматска наплата, некој да имал ваков проблем?

Последно уредено:
До сега не.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Има ли веќе мк превод на сите содржини на оваа платформа или се уште не? Многу глупо од нивна страна мораш прво да се претплатиш за да ги видиш содржините на филмовите или сериите, ако немаш претплата не можеш да видиш што нудат. Глупости.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom